7 actori care joacă roluri de femei

De-a lungul timpului, mai mulţi actori de succes au jucat rolurile unor femei, aşa cum mai multe actriţe de succes au jucat roluri de bărbat. Superba interpretare a lui Glenn Close a unui rol de servitor irlandez, felul în care s-a descurcat ea în ultimul său film, “Albert Nobbs”, ne-a determinat să vă prezentăm câteva dintre rolurile importante ale actorilor în haine de femei din istoria cinematografiei.

1.- John Travolta în “Hairspray” (2007). Tracy Tumblad, o fată cu păr mare şi cu o inimă şi mai mare, are o singură pasiune – dansul. Visul ei este să apară în “The Corny Collins Show”, în cea mai hippie petrecere dance de la TV. Tracy (Nikki Blonsky) pare că se potriveşte perfect pentru spectacol cu excepţia unei probleme nu chiar minore – nu se potriveşte deloc. Silueta sa mare a separat-o mereu de mulţime, lucru care îi este amintit adesea de către mama sa iubitoare şi cel puţin plinuţă, Edna (John Travolta).

2.-Dustin Hoffman în “Tootsie” (1982). O senzationala comedie in regia inegalabilului Sydney Pollack, cu marele actor Dustin Hoffman in rolul unui actor ghinionist care se trezeste intr-o buna zi … somer. In cele din urma norocul ii suride simpaticului Hoffman… care se deghizeaza in femeie si joaca rolul vietii pe celebra scena de pe Broadway.

3.-Robin Williams în “Mrs. Doubtfire” (1993). Dupa ce actorul Daniel Hilliard (Robin William) pierde custodia celor trei copii ai sai in favoarea fostei lui sotii Miranda (Sally Fields), el se deghizeaza intr-o respectabila si fermecatoare doamna in varsta, isi da numele de Doamna Doubtfire si vine la fosta lui locuinta sa se angajeze ca bona pentru a fi astfel mai aproape de copiii lui.

4.- Jack Lemmon şi Tony Curtis în “Some Like It Hot” (1959). Doi muzicieni, Joe şi Jerry, martori ai unei răfuieli între bande, în noaptea Sfântului Valentin, îngroziţi de perspectiva de a fi ucişi, încearcă să scape de urmăritori. Cum sunt în căutare de lucru şi se tem de răzbunare ei sunt nevoiţi să se angajeze într-o orchestră feminină ce pleacă în turneu. Dar pentru a se putea alătura formaţiei trebuie să se deghizeze în femei. Situaţia explodează când cei doi se-ndrăgostesc de cea mai frumoasă şi dulce dintre fete, nu întâmplător purtând numele de Sugar şi când, travestiţi în femei, Joe şi Jerry încep să atragă privirile neobrăzate ale bărbaţilor.

5.-Marlon şi Shawn Wayans în “White Chicks” (2004). Shawn şi Marlon Wayans interpretează rolul a doi agenţi FBI ambiţioşi, dar ghinionişti, care acţionează sub acoperire ca două tinere debutante în înalta societate, în staţiunea de lux Hamptons, pentru a investiga un grup de răpitori. În timp ce îşi fac intrarea cu pompă în cadrul evenimentului social al anului, cei doi află că este mult mai greu decât pare să pătrunzi în înalta societate.

6.-Eddie Murphy în “Norbit” (2007). In Norbit, Regele Comediei este din nou la inaltime. Eddie Murphy este Norbit. Eddie Murphy este Rasputia. Eddie Murphy este Dl. Wong. Murphy isi foloseste talentul extraordinar pentru a da viata acestor diferite personaje de neuitat intr-o comedie plina de viata.

7.-Martin Lawrence în “Big’s Momma House” (2000). Maestru in arta travestirilor, agentul FBI Malcolm Turner trebuie sa captureze un infractor foarte periculos evadat din inchisoare.Pentru a pune mana pe el, Turner se deplaseaza in oraselul in care locuieste frumoasa prietena a fugitivului. Acolo, inchiriaza o casa si ia infatisarea lui Big Momma. Excentrica si cu limba ascutita ea va deveni, peste noapte, o adevarata celebritate a oraselului. Casa ei va deveni loc de peregrinare pentru toti petrecaretii.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Jovi Ene

Editor, iubitor de carti si filme, Project Manager al Filme-carti.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *