Citind povestea Augustinei, căreia îi mulţumesc şi pentru că mi-a amintit şi eu de ce fac ceea ce fac.  Vă invit să o cunoaşteţi:

Am văzut newsletter-ul ‘Despre tine la Books Express’ după ce tocmai citisem acest articol :)  şi asta mi-a dat curaj să vă spun povestea mea. Îi poate inspira şi pe alţii să îşi urmeze sufletul şi să facă ceea ce îi împlineşte.
Am simţit că trebuie să o pun şi pe Denora în cc, pentru că ea a fost indirect martoră la schimbările din viaţa mea prin intermediul muuultelor cărţi pe care am rugat-o să mi le trimita:).
Versiunea scurtă a poveştii este aceasta:): am 35 de ani, 3 copii şi un soţ şi până recent mi-am făcut cu conştiinciozitate meseria de jurist. Era ceva în mine, însă, care îmi spunea de ceva vreme cu claritate că nu este ceea ce sufletul meu are nevoie şi am început să caut. Ani şi ani…
Am avut norocul ca anul trecut să o întalnesc pe Andreea (vezi şi damaideparte.ro) , care făcea un atelier exact pentru oameni ca mine, care simţeau că ar trebui ca profesia pe care o au să-i reprezinte, să fie parte din ei şi să aibă curajul să fie ei înşişi nu doar acasa şi între prieteni, dar şi atunci când lucrează.
Şi astfel, în penultima întâlnire!:), după 3 luni de atelier, am avut revelaţia care mi-a schimbat viaţa şi m-a adus în contact cu ceea ce îşi doreşte sufletul meu şi ce aş putea să fac imediat şi să simt că nu ar fi muncă, ci o continuă fericire – o pasiune pe care o aveam din copilărie şi care deşi era atât de evidentă, mi-au trebuit ani de zile să o găsesc şi să o privesc din perspectiva că aş putea face un business din asta: organizarea spaţiului, creată cu drag împreună cu clienţii mei, un spatiu care să reflecte cine sunt ei şi ce este important pentru ei, un sistem de organizare care să îi susţinaă şi pe care apoi să îl poată menţine cu uşurinţă.
Aşa că astăzi învăţ, construiesc şi lucrez cu aşa mare bucurie cum nu am crezut că poate exista. Orele trec fără să simt şi aş face asta tot timpul.
Aceasta este povestea mea şi sunt emoţionată şi fericită pentru că vă pot împărtăşi asta şi pentru locul în care am ajuns – un nou început.
Augustina
‘At any moment we can begin again’.
‘Life is short. If there was ever a moment to follow your passion
and do something that matters to you, that moment is now.’
Iată ce face  Augustina: Organizare cu stil – la lucru si acasa

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: aralya

Loving person, people watcher & listener, german teacher, enjoys working @Books Express Write me an e-mail at bogdana@books-express.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *