61 de zile până la Crăciun (Passions: Kitchen Kulture)

carte design bucatarie lifestyle

Ideea aceasta de cadou este pentru cei cărora le place să-și petreacă timpul în bucătărie: fie că gătesc, o decorează sau își spun povești la o cafea.  Fie că are un stil tradițional, nordic sau chiar futurist, bucătăria este noua sufragerie, este un loc în care se gătește, se mănâncă, se sărbătorește.

Kitchen Kulture  este o celebrare vizuală ce pune în lumină tot ce poate reprezenta bucătăria în secolul 21.  Bucătăriile prezentate în acestă carte sunt atât inovații eco, spații vii ce inspiră o calitate mai bună a vieții, promovând un mod mai sănătos de alimentație și aducând împreună prietenii și familia.

De la o bucătărie vastă open-space din Londra, la o chicinetă într-o locuință de studenți în Berlin, profesioniștii din spatele acestor idei de design dezvăluie întregul potențial al bucătăriei contemporane. Detaliile sunt o parte esențială a experienței culinare de azi, nu numai când e vorba despre gătit ci și atunci când compuneți designul interior al bucătăriiei.

Din acest motiv veți găsi în Kitchen Kulture  nu numai elemente funcționale, dar și o serie de elemente ce îmbină funcționalul cu estetica.  Și pentru că o bucătărie prinde viață atunci când e folosită, cartea include câteva povești ale unor omeni ce gătesc și se simt bine în bucătărie.

Dacă vă place atmosfera aceasta, vă invit să vizitați și Beca’s Kitchen la București care o să vă încânte. Și într-o bucătărie ca asta îi musai loc de dulceața lui Răzvan, căruia îi mulțumesc că mi-a deschis apetitul pentru acest gen de cărți și mod de a vedea lumea.

Vedeți mai multe idei pentru un mod de viață mai fain! Indoor & Outdoor
Info & Foto: Gestalten Verlag, pe care-i reprezentăm cu drag în România.
Books Express. Making you smarter since 2009 🙂

 


Author: aralya

Loving person, people watcher & listener, german teacher, enjoys working @Books Express Write me an e-mail at bogdana@books-express.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *