6 roluri memorabile ale lui Colin Farrell

Colin Farrell este un actor in plina ascensiune, care face film dupa film, astfel incat numai in ultima perioada a lansat “Horrible Bosses” si, de curand, remake-ul cu vampiri “Fright Night”.

Va prezentam in continuare sase dintre cele mai cunoscute roluri ale actorului de origine irlandeza.

1. American Outlaws (2001): Abia cunoscut in acea perioada la Hollywood, Farrell a primit unul dintre primele sale roluri principale pe marele ecran, interpretandu-l pe faimosul criminal Jesse James in acest western modern. In distributie au mai figurat Ali Larter si Scott Caan.

2. Phone Booth (2002): In anul urmator, actor l-a interpretat in acest thriller pe Stuart Shepard, un om prins intr-o cabina telefonica de un lunetist (Kiefer Sutherland) intr-un plan de escrocherie.

3. Daredevil (2003): Farrell l-a jucat pe personajul negativ Bullseye impotriva lui Daredevil al lui Ben Affleck si a Elektrei lui Jennifer Garner in acest film plin de supereroi. In timp ce filmul a fost un succes comercial, el ramane unul dintre cele mai cunoscute roluri ale lui Farrell.

4. Alexander (2004): Baiatul irlandez l-a interpretat si pe Alexandru Macedon, impartind ecranul in filmul istoric al lui Oliver Stone cu Angelina Jolie (Olympias), film ce a fost destul de rau primit de critica. Atat ambii actori principali, cat si regizorul au fost nominalizati la Zmeura de Aur pentru munca lor depusa pentru acest film.

5. In Bruges (2008): Farrell s-a rascumparat jucand pe acest raufacator care se ascunde impreuna cu partenerul sau (Brendan Gleeson) in orasul Bruges, din Belgia. A castigat pentru aceasta interpretare Globul de Aur pentru cel mai bun actor.

6. Crazy Heart (2009): Actorul nu a fost platit pentru acest rol, al superstarului muzicii country Tommy Sweet in aceasta poveste despre razbunare, avand in rolurile principale pe Jeff Bridges si Maggie Gyllenhaal. El a cantat, de asemenea, propriile cantece pentru acest rol.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Jovi Ene

Editor, iubitor de carti si filme, Project Manager al Filme-carti.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *