6 obiceiuri ale experţilor în relaţionare

“Suntem ceea ce facem în mod repetat, prin urmare excelenţa nu este un act, ci o obişnuinţǎ”. – Aristotel

Cu toţii cunoaştem oameni care comunicǎ excelent cu ceilalţi în orice situaţie. Aceştia par cǎ ştiu instinctiv ceea ce se doreşte de la ei, ştiu cum trebuie sǎ vorbeascǎ, ce puncte sǎ atingǎ, ce ton sǎ aibǎ în funcţie de subiectul pe care-l propun spre dezbatere. Sunt oameni care atrag prin însǎşi prezenţa lor, fie cǎ sunt conştienţi de asta sau sunt înzestraţi natural pentru relaţionare.

Ei sunt aceia care îi influenţeazǎ pe ceilalţi şi care, în mod firesc, sunt înconjuraţi de alţi oameni pasionaţi, reuşind sǎ inspire şi sǎ stimuleze minţile şi sufletele celor cu care vin în contact. Fie cǎ ştiu sau nu, aceşti oameni urmeazǎ o serie de obiceiuri care, cultivate sistematic, pot deveni un mod de viaţǎ. Mai jos veţi gǎsi 6 dintre cele mai importante astfel de obiceiuri.

Zâmbeşte! Oamenii zâmbitori sunt cei care ne fac instantaneu sǎ ne simţim mai bine, în primul rând pentru cǎ zâmbetul este contagios. Apoi, oamenii tind sǎ fie atraşi de o figurǎ luminoasǎ pentru cǎ aceasta le impune respect şi pentru cǎ semnificǎ o mai mare încredere în sine.

Fii atent! Cel mai simplu mod prin care îi poţi atrage pe ceilalţi este sǎ fii interesat de ce au ei de spus. Fiecare om are o poveste şi fiecare dintre ei te poate învǎţa ceva. Ȋntr-o epocǎ a guvernǎrii primei impresii, educǎ-ţi rǎbdarea! Oamenii sunt diferiţi şi îşi pot revela frumuseţea dupǎ mai mult timp. Vei fi interesant dacǎ te dovedeşti interesat!

Ajutǎ! Atunci când întâlneşti un om, ai ocazia unicǎ de a schimba ceva în bine în viaţa lui. Poţi contribui cu un zâmbet, cu o informaţie sau îi poţi oferi chiar un nou job; întotdeauna existǎ ceva ce poţi face pentru ceilalţi. Fii generos cu ceea ce ştii şi ce ai, posezi capacitatea de a schimba şi de a ajuta pe oricine.

Fii TU ÎNSUŢI! Este inutil sǎ vrei şi sǎ-ncerci sǎ fii altcineva şi altceva decât eşti. Oamenii ştiu instinctual când cel din faţa lor este sincer, iar faptul cǎ ai putea apǎrea drept vulnerabil n-ar trebui sǎ te opreascǎ. Ȋmpǎrtǎşindu-ţi povestea şi greutǎţile, oamenii vor relaţiona mai bine cu tine, iar legǎturile se vor realiza mult mai uşor. La fel de important este şi sǎ ştii care-ţi sunt atuurile, valorile şi talentele şi ce fel de impact vrei sǎ ai asupra lumii.

Aflǎ ce e important pentru ei – Informeazǎ-te! Nu ca sǎ manipulezi, ci pentru a întreprinde ceva cu folos pentru cei pe care-i întâlneşti. Cu instrumentele tehnologice pe care le avem la dispoziţie în ziua de azi, poţi afla o mulţime dintre interesele şi pasiunile celor cu care vrei sǎ intri în contact. Dacǎ le poţi fi de folos într-un mod specific, atunci lupta este câştigatǎ.

Ieşi în lume! Conexiunile nu se întâmplǎ din spatele calculatorului. Poţi începe cu emailuri şi telefoane, dar acesta este doar începutul. Fǎ lucruri pe care nu le faci în mod obişnuit. Mergi în locuri noi, vei intra cu siguranţǎ în legǎturǎ cu grupuri noi de oameni. Astfel, creezi loc de poveşti viitoare şi, mai ales, lucrurile încep sǎ funcţioneze mai bine când îţi faci timp sǎ împǎrtǎşeşti cu ceilalţi din experienţa şi pasiunile tale.

Sursa

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Ioana Ristea

Sunt curioasǎ şi-mi place sǎ învǎţ, îmi sunt dragi oamenii şi imperfecţiunile lor, cred în armonie interioarǎ şi încerc sǎ mǎ joc cât mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *