6 Motive pentru o lectură de sărbătoare: în haine de detectiv

Ce mai citiți în weekend?Fie că o iei la pas și faci o drumeție-dacă ai norocul de a locui prin apropieri împădurite-sau alegi să pleci la un drum lung pe patru roți sau printre nori, ai nevoie de o lectură. O lectură care să-ți facă drumul mai plăcut și pe care să nu o poți lăsa din mână. Sună foarte tare a …Agatha Christie. De ce? Pentru că : 1.În Omnibusurile de la Harper Collins ai cel puțin 600 de pagini de povești captivante. Deci, nu-ți trebuie mai multe ci un singur exemplar plin de aventuri al autoarei.2.Volumele cuprind cel puțin patru povestiri cu un subiect care încă din titlu îți sugerează o întreagă încrengătură de situații, relații și personaje.3.Profilul detectivilor care de cele mai multe ori nu sunt decât niște persoane obișnuite rupte din cotidian este unul construit cu măiestrie și se relevă mereu dinăuntru în afară, lăsându-te să te îndoiești pănă la final.4.Punctul culminant al povestirii este unul care te face să îți ții mereu respirația.5.Demascarea personajelor îți permite să reflectezi asupra cheii spre rezolvare și să fii în postura de cititor un judecător extern.6.Lipsa de imagini si schițe îți permite, așa cum o carte bună trebuie să o facă, să îți contruiești propriiul univers din opera fascinantă cu Agatha Christie și să participi intens la profilarea personajelor. În final poți să ai un favorit..însă atenție…Agatha Christie pune în mâna celui mai banal personaj o armă a crimei…Dacă nu sunteți convinși pănă acum că romanele polițiste și trillere ei sunt tot ce vă trebuie pentru a face dintr-o excursie o aventură, atunci cu siguranță subtitlurile care sunt puse pe copertă vă vor capta atenția.Towards Zero și Sparkling Cyanide sunt doar două dintre cele patru povestiri ale lui 1940s Omnibus.займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

2 thoughts on “6 Motive pentru o lectură de sărbătoare: în haine de detectiv”

  1. Nu am citit inca nici o carte de-a ei dar cat de curand voi citi,ati facut sa para foarte interesant.Am citit despre ea ca scrie foarte captivant si cat de curand am sa citesc.

  2. Formatul acesta este ideal pentru vacante,cand esti departe de casa si vrei ceva de citit, iar cartile Agathei Christie sunt cu siguranta o alegere foarte buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *