6 morţi misterioase la Hollywood

Treizeci de ani după ce actriţa Natalie Wood a murit după o plimbare cu barca împreună cu soţul ei Robert Wagner şi Christopher Walken, anchetatorii au decis să redeschidă investigaţia despre moartea sa. Pentru ani întregi după moartea lui Wood – care era privită ca un accident – suspiciunile şi teoriile au curs despre ceea ce s-a întâmplat pe barcă în acea zi. Moartea lui Wood nu este singura tragedie de la Hollywood care este înconjurată de mister şi intrigă.

1.-Bob Crane. Vedeta din “Hogan’s Heroes” a fost găsit mort într-un apartament din Scottsdale, Arizona, pe 29 iunie 1978. Crima a fost examinată în filmul lui Paul Schrader din 2002, “Auto Focus”. Ancheta despre moartea lui Crane a fost redeschisă în 1990 şi a condus la John Henry Carpenter, un prieten al lui Crane, care a fost inculpat în proces. Carpenter a fost achitat în 1994.

2.-David Carradine. Vedeta din “Kill Bill” şi “Kung Fu” a fost găsit mort în toaleta unei camere dintr-un hotel din Bangkok, cu un laţ în jurul gâtului, pe data de 4 iunie 2009. O autopsie privată finanţată de familia sa a dus la concluzia că actorul a murit în urma asfixierii şi felul în care trupul actorului era legat le-a permis să excludă varianta sinuciderii. Poliţia din Bangkok a confirmat că trupul lui Carradine era în poziţia aşezat, cu o frânghie înfăşurată în jurul gâtului şi prinsă de un dulap când menajera l-a descoperit.

3.-George Reeves. Starul din “The Adventures of Superman”avea 45 de ani când a fost găsit mort, dezbrăcat în propriul pat, cu o singură rană de glonţ la tâmplă, în casa sa din Beverly Hills, în anul 1959. Şi, deşi moartea sa (care a făcut şi obiectul unui film la Hollywood în 2006) a fost privită ca o sinucidere, mama sa a solicitat propria ei anchetă separată. Speculaţiile au apărut în sensul că fosta iubită a actorului, actriţa Toni Mannix, a organizat o lovitură asupra lui Reeves.

4.-Jack Nance. Un obişnuit al proiectelor lui David Lynch  (Eraserhead, Twin Peaks, Blue Velvet), Nance a fost găsit mort pe 30 decembrie 1996. Cauza morţii a fost un hematom subdural cauzat de un traumatism. Se consdeiră că a fost lovit cu putere în cap şi a căzut la pământ în timpul unei lupte cu doi bărbaţi la gogoşăria locală. O altă teorie este că s-a rănit pe sine însuşi în timpul unei beţii, nivelul de alcool în sânge fiind de 0.24% la momentul morţii sale.

5.-Marilyn Monroe. Moartea bruscă a actriţei a fost declarată în mod oficial drept sinucidere în 1962, când a intrat în comă datorită supradozei de somnifere. Cu toate acestea, au existat întotdeauna speculaţii cu privire la evenimentele din jurul morţii sale. Teoriile au inclus asasinarea de către mafie datorită legăturii sale cu preşedintele John F. Kennedy şi cu fratele acestuia Robert, dar şi o supradoză accidentală.

6.-Natalie Wood. Actriţa Natalie Wood a plecat cu barca de pe insula Santa Catalina împreună cu soţul ei Robert Wagner şi Christopher Walker, în 1981. Wagner şi Walken au început o ceartă şi Wood a plecat la culcare. Când Wagner a mers să îi spună noapte bună, Wood lipsea. La acel timp, moartea ei a fost considerată înecare accidentală, dar au existat multe întrebări rostite despre ce s-a întâmplat cu adevărat pe acea barcă. Într-o mişcare surprinzătoare din noiembrie 2011, Departamentul de Poliţie din Los Angeles a redeschis ancheta despre moartea actriţei la aproape 30 de ani de la moarte.

Author: Jovi Ene

Editor, iubitor de carti si filme, Project Manager al Filme-carti.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *