5 personaje negative feminine zâmbitoare

Iată o colecție de personaje feminine care au încercat să aibă o prezență plăcută pe răul prezent în sufletul lor, în timp ce hărțuiau, tâlhăreau sau chiar comiteau crime pentru a primi ceea ce își doreau.

-1- Dolores Umbridge (Imelda Staunton) în ‘Harry Potter and the Order of the Phoenix’

Profesoara Umbridge poartă costume simpatice roz și perle, dar aceasta este cu atât mai infiorător. Ceilalți răufăcători din universul Harry Potter pot fi mai periculoși și grandioși, însă atunci când răul poartă un zâmbet atât de simpatic, este mult mai tulburător.

 


-2- Minnie Castavet (Ruth Gordon) în ‘Rosemary’s Baby’

Ea este bătrânica simpatică ce o ajută pe vecina însărcinată cu rețetele ei speciale. Chiar dacă ea este un pic de pacoste, cine ar crede motivul teribil și sinistru care zace în spatele acelei fețe prietenoase?

-3- Annie Wilkes (Kathy Bates) în ‘Misery’

Sigur, sunt numai zâmbete la început când Annie îl primește pe scriitorul Paul Sheldon (James Caan) în casa ei, oferindu-i adăpost după ce mașina sa a fost distrusă într-un accident. Dar inainte să ne dăm seama, barosul apare și totul o ia într-o altă direcție.

-4- Gogo Yubari (Chili Kuriyama) în ‘Kill Bill: Vol. 1’

Acest asasin drăguț și psihotic poartă haine de scoală, mânuiește un buzdugan și ar băga o sabie printr-un tip tot atât de repede ca și cum ar vorbi cu el. Iar tot ceea ce face, face cu acest zâmbet înfiorător, copilăresc pe față.

-5- Lina Lamont (Jean Hagen) în ‘Singin’ in the Rain’

Această actriță a filmelor mute, cu o voce stridentă, este destul de aproape de a fi ruinată de apariția filmelor vorbite, până când își dă seama că, punând-o pe Cathy (Debbie Reynolds) să îi dubleze vocea, nu este o ideea atat de rea. Ea solicită ca aceasta să facă acest lucru si “nimic altceva”!

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Jovi Ene

Editor, iubitor de carti si filme, Project Manager al Filme-carti.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *