5 lucruri de stiut despre Jessica Alba

Daca tot se discuta in ultimele zile pe Internet despre nasterea celui de-al doilea copil al actritei Jessica Alba, am considerat ca este momentul oportun ca fanii ei sa afle cateva lucruri inedite despre frumoasa actrita de 30 de ani.

1.In copilarie, Alba a avut multiple probleme de sanatate. Ea a petrecut foarte mult timp in spital, intre crize frecvente de pneumonie, un apendice rupt, un chist in zona amigdalitelor si probleme grave la plamani. Alba a suferit,de asemenea, de astm…

2.Actrita si-a inceput cariera la varsta de 13 ani in “Camp Nowhere” si in seria Nickelodeon “The Secret World al Alex Mack”. A absolvit liceul la varsta de 16 ani si a inceput sa frecventeze Compania de Teatru Atlantic.

3.Alba, care a invatat sa inoate de la mama ei care era salvamar, a fost un scafandru cu certificat PADI si si-a folosit aptitudinile in acest sens pe platourile australiene la serialul de televiziune “Flipper”.

4.Alba a sprijinit in mod activ mai multe organizatii caritabile, inclusiv Habitat for Humanity, SOS Satele Copiilor si Clothes Off Our Back. In special, ea s-a oferit sa lucreze gratis la filmul lui Bob Weinstein daca producatorul urma sa doneze suma de 100.000 de dolari in sprijinul organizatiei de lupta impotriva SIDA Amfar. Alba a lucrat de asemenea cu Declare Yourself si a fost un suporter important al Presedintelui Barack Obama in timpul campaniei electorale din 2008.

5.Sex-simbolul international, care s-a clasat printre cele mai fierbinti vedete feminine timp de mai mult ani, este de origine mexicana, franceza si daneza. Alba mentine de semenea o stricta politica “fara nuditate”, refuzand sa se dezbrace (nici macar topless) in niciun film sau revista de specialitate.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Jovi Ene

Editor, iubitor de carti si filme, Project Manager al Filme-carti.ro

1 thought on “5 lucruri de stiut despre Jessica Alba”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *