5 lucruri de stiut despre Jessica Alba

Daca tot se discuta in ultimele zile pe Internet despre nasterea celui de-al doilea copil al actritei Jessica Alba, am considerat ca este momentul oportun ca fanii ei sa afle cateva lucruri inedite despre frumoasa actrita de 30 de ani.

1. In copilarie, Alba a avut multiple probleme de sanatate. Ea a petrecut foarte mult timp in spital, intre crize frecvente de pneumonie, un apendice rupt, un chist in zona amigdalitelor si probleme grave la plamani. Alba a suferit,de asemenea, de astm…

2. Actrita si-a inceput cariera la varsta de 13 ani in “Camp Nowhere” si in seria Nickelodeon “The Secret World al Alex Mack”. A absolvit liceul la varsta de 16 ani si a inceput sa frecventeze Compania de Teatru Atlantic.

3. Alba, care a invatat sa inoate de la mama ei care era salvamar, a fost un scafandru cu certificat PADI si si-a folosit aptitudinile in acest sens pe platourile australiene la serialul de televiziune “Flipper”.

4. Alba a sprijinit in mod activ mai multe organizatii caritabile, inclusiv Habitat for Humanity, SOS Satele Copiilor si Clothes Off Our Back. In special, ea s-a oferit sa lucreze gratis la filmul lui Bob Weinstein daca producatorul urma sa doneze suma de 100.000 de dolari in sprijinul organizatiei de lupta impotriva SIDA Amfar. Alba a lucrat de asemenea cu Declare Yourself si a fost un suporter important al Presedintelui Barack Obama in timpul campaniei electorale din 2008.

5. Sex-simbolul international, care s-a clasat printre cele mai fierbinti vedete feminine timp de mai mult ani, este de origine mexicana, franceza si daneza. Alba mentine de semenea o stricta politica “fara nuditate”, refuzand sa se dezbrace (nici macar topless) in niciun film sau revista de specialitate.

Author: Jovi Ene

Editor, iubitor de carti si filme, Project Manager al Filme-carti.ro

1 thought on “5 lucruri de stiut despre Jessica Alba”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *