5 lucruri de stiut despre Jennifer Garner

Nu a trecut mult de când actriţa a confirmat că aşteaptă al treilea copil al său cu Ben Affleck. Ei sunt, normal, încântaţi că familia lor se măreşte, deşi nu au dezvăluit şi alte detalii. Cuplul căsătorit în anul 2005 mai are doi copii, Violet, de 5 ani şi Seraphina, de 2 ani. Iată 5 lucruri inedite despre Garner:

1.  Garner a apărut de curând la expoziţia Disney D23, pentru a-şi promova viitorul film “The Odd Life of Timothy Green”. Ultima ei apariţie a fost în “Arthur”, care a primit recenzii amestecate de la critici. Afirmarea ei pe planul cinematografic a început în rolul agentului CIA Sydney Bristow în show-ul TV de acţiune “Alias”, care şi-a încheiat cele cinci sezoane în 2006.

2. Garner a glumit despre copilăria ei conservatoare, spunând faptul că “a fost doar la un pas distanţă de a deveni Amish”. Ea mergea la biserică în fiecare duminică, nu i-a fost îngăduit să îşi găurească urechile până la vârsta de 16 ani şi nu avea voie să se macheze sau să poarte bikini.

3. A început lecţiile de dans la vârsta de 3 ani, dar nu s-a închipuit niciodată că va deveni dansatoare profesionistă. S-a mutat la New York în 1995 pentru a începe o carieră în teatru, făcând 150 de dolari pe săptămână ca dublură în piesa “A Month in the Country” pentru Compania de Teatru Roundabout.

4.Primul său rol a fost în filmul de televiziune “Zoya”, bazat pe romanul lui Danielle Steel. Ulterior, a avut câteva apariţii în serialele de televiziune, inclusiv în Felicity (unde a atras atenţia producătorului lui “Alias”, J.J. Abrams), Spin City, Law & Order şi în trecătoarele „Significant Others” şi în “Time of Your Life”.

5. Succesul lui “Alias” i-a lansat cariera de film a lui Garner. A continuat să impresioneze în filmul lui Steven Spielberg “Catch Me If You Can”în 2002, şi ca atracţie de dragoste pentru Affleck în “Daredevil” în anul următor. În jurul aceluiaşi an, a apărut de asemenea în “Pearl Harbor” şi în “13 Going on 30”. De asemenea, în 2007 a avut loc şi debutul ei pe Broadway în rolul lui Roxanne din Cyrano de Bergerac.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Jovi Ene

Editor, iubitor de carti si filme, Project Manager al Filme-carti.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *