5 cărți interactive pentru copiii moderni

Cărțile pentru copii din zilele noastre sunt adaptate pentru nevoile generației noi, mult mai creative și aparte.

Astfel, majoritatea pot fi destul de interesante chiar și pentru părinți, care pot intra mai ușor într-o atmosferă de joc datorită lor. Caracteristica principală a exemplelor prezentate mai jos este că sunt antrenante și pun toate funcțiile creierului în mișcare.

  1. ABC World Play 

abcwordplay_animated1

Board Book cu literele alfabetului, prezentate în culori ultra-luminoase și modele geomerice care atrag imediat atenția copiilor.

2.  All Shook Up! & 3.Who’s There?whosthere_animated3

Fiecare pagină din aceste două cărți pentru copii au decupaje neobișnuite care se transformă în aripi și aduc la viață păsări, dar și multe animale în mișcare.

4. Busy Baby Tracks & 5. Busy Baby Friendsbusybabyfriends_animated

Această pereche de cărți are un punct central care se rotește la fiecare atingere a copilului. Cărțile au forme și ilustrații simple, ușor de asimilat și de care cei mici devin imediat atrași datorită interactivității.

busybaby_cvrs

Descoperă mai multe cărți cu activități pentru copii

Bestsellers Parenting

   займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *