5 cărți de cooking pe care le așteptăm în 2016

Selecția cuprinde cărți de bucate din toate colțurile lumii, una mai exotică decât alta.

Plus, o serie de idei inedite despre cum poți realiza burgeri ca un profesionist sau care este cel mai folosit ingredient pentru cină în orașul Alep din Siria.

The Middle Eastern Vegetarian Cookbook: conține peste 150 de rețete vegetariene din bucătăria Orientului Mijlociu.

The New Mediterranean Jewish Table: Old World Recipes for the Modern Home: 400 de rețete păstrate timp de multe generații și aduse în diaspora everiască jurul Mediteranei.

 Tasting Rome: Pentru că nu putem să ne săturăm de mâncarea italienească, întotdeauna sunt bine venite rețetele autentice romane.

 The Indian Family Kitchen: Classic Dishes for a New Generation: Să aflăm cum combinăm corect condimentele indiene pentru un gust autentic.

Summers Under the Tamarind Tree: Direct din Pakistan, o carte de bucate care celebrează această cultură variată și interesantă.

Studio Olafur Eliasson: The Kitchen: peste 100 de rețete vegetariene realizate în studioul artistului Olafur Eliasoon, cu siguranță multe preparate de impresionat audiența.

Aleppo Cookbook: Celebrating the Legendary Cuisine of Syria : Alep este unul dintre cele mai vechi orașe locuite continuu, situat chiar la finele Drumului Mătăsii. Carte prezintă o varientate de preparate arăbești tradiționale.

Basque: Tapas tradiționale, mai puțin întâlnite în zonele turistice din Spania, direct în bucătăria ta.

Florentine: Bucătărie autentică prin ochii unei gurmante declarate.

Byron. The Cookbook: Byron este locul în care mănânci cei mai buni burgeri în Londra. Acum și pe hârtie.

 займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *