5 actori importanti care au renuntat la actorie

O seama de actori cu adevarat talentati au renuntat in ultimul timp la meseria ce le aducea atat succes. Motivele sunt diferite, unii au ales familia, unii au fost dezamagiti de ultimele roluri, altii au imbatranit. Va prezentam azi 5 astfel de actori si motivele lor.

-Joaquin Phoenix. Unul dintre cei mai talentati tineri actori a anuntat in 2008 urmatoarele: “Vreau sa profit de aceasta sansa pentru a va da o veste in exclusivitate…aceasta va fi ultima mea reprezentare ca actor…gata, nu mai fac filme”. De atunci, nu a mai jucat in niciun rol, desi despre si cu el a aparut un documentar, in care se vede ca viata lui nu este deloc pe o curba ascendenta.

Printre cele mai bune filme ale sale, se numara Walk the Line, Gladiator, Signs, The Village sau 8MM.

Uma Thurman. Actrita de succes vrea sa se consacre in intregime familiei, mai ales copiilor.Ea are doi copii cu fostul ei sot Ethan Hawke si a declarat in 2007 ca “imi place la nebunie actoria, aceasta fiind prima iubire din viata mea, insa ma gandesc serios sa devin o mama care sta acasa cu copiii sai”.
Filmele ei cele mai importante sunt: The Truth About Dogs & Cats, Pulp Fiction, Gattaca, The Life Before Her Eyes si cele doua parti din Kill Bill.

-Clint Eastwood. Dupa ce a regizat si a jucat in Gran Torino, Clint Eastwood a declarat ca acesta a fost ultimul sau film in calitate de actor si ca de acum inainte se va concentra pe regie si pe productie de film. Lucru pe care l-a respectat pana acum. De asemenea, a mai facut o declaratie surprinzatoare: “Sunt fortat sa ma gandesc la moarte”. Despre filmografia lui, nu cred ca mai este necesar sa vorbim: nemuritor.

-Sean Connery. Actorul scotian s-a retras de pe platourile de filmare inca din 2007, dupa participarea la ultimul Indiana Jones. El a declarat atunci: “A venit timpul sa ma retrag din cauza ultimului meu film (Indiana Jones), care a fost mai degraba o alegere nefericita”. De pe urma lui, raman filme foarte cunoscute, din care se disting cele din seria James Bond, The Untouchables, The Rock, Indiana Jones and the Last Crusade, The Hunt for Red October sau The Name of the Rose.

-Jamie Lee Curtis. A renuntat si ea de curand la actorie, punandu-si familia pe primul plan, dar continuand in acelasi timp rubrica sa de blog pentru ziarul The Huffington Post. Ea a declarat: “Nu mai sunt o actrita. Nu ma mai vad facand acest lucru.” Ramane in memoria noastra pentru rolurile din Halloween, A Fish Called Wanda, Trading Places, Prom Night, The Fog, Terror Train sau Forever Young.

Author: Jovi Ene

Editor, iubitor de carti si filme, Project Manager al Filme-carti.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *