3 titluri noi de medicină veterinară

small animal anesthesiaEditura Wiley Blackwell este una dintre cele mai apreciate în domeniul titlurilor de specialitate, iar cărțile de medicină veterinară ocupă un loc foarte important în portofoliul său. De altfel, în urma unui sondaj realizat în rândul clienților noștri, specialiști în medicină veterinară, am descoperit că editura Wiley se află în topul preferințele medicilor veternari din România, mai ales datorită colecției BSAVA pe care o coordonează.

Mai jos găsiți 3 cărți noi de medicină veterinară apărute la editura Wiley.

        1. Handbook of Small Animal Regional Anesthesia and Analgesia Techniques este un ghid vizual concis ale celor mai utilizate tehnici de anestezie locala si analgezie la animalele mici, pentru medici veterinari specialiști. Cartea acoperă și aspecte importante precum fiziologie și farmacologie sau posibile efecte adverse, plus complicații. De asemenea, este potrivită și pentru studenții la medicină veterinară sau practicienii începători deoarece tehnicile prezentate sunt foarte detaliate, iar imaginile și ilustrațiile ocupă un loc important în conținutul cărții.
        2. Citește gratuit un capitol din carte online aici.

 • Pathology of Laboratory Rodents and Rabbits: Aflată acum la a 4 a ediție, cartea este un punct de referință pentru specialiștii în patologie veterinară, laboranți și studenții interesați de aceste specii. Oferă referințe despre afecțiunile rozătoarelor: soarecilor, hamsterilor, iepurilor, porcilor de guineea etc. Contine peste 450 de fotografii microscopice ale afectiunilor si acces online pentru platforma editurii.

 

 • Complications in Small Animal Surgery: Oferă referințe complete asupra gestionării, diagnosticării si tratării complicațiilor chirurgicale ale animalelor mici. Foarte practică și ușor de utilizat, cartea este construită în așa fel încât să ofere răspunsuri rapide pentru gestionarea cu succes a complicațiilor chirurgicale. Informațiile oferite se referă atât la complicațiile operațiilor comune, cât și la complicațiile asociate unor proceduri specifice. Fiecare secțiune prezintă definiții, factori de risc, diagnostic, tratament și prevenție. Imaginile, schemele și sfaturile practice sunt prezente în fiecare capitol.

     

Titluri din următoarele 3 luni

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *