3 semne că ai putea fi un angajat dificil

1. Îți concentrezi eforturile într-o singură direcție

Acel training/seminar despre leadership pe care l-ai urmat, și care consideri că ți-a schimbat viața, ar putea de fapt îți submineze autoritatea la birou. Laurie Ruettimann, un consultant independent în resurse umane, a declarat că femeile se concentrează adesea pe una sau două idei din aceste seminarii și uită restul.
“There are all these rules about where to sit at the table, where to be positioned, how you want to look at people, how to hold your body.”
În timp ce urmezi aceste reguli pentru a avea o atitudine care reflectă stăpânire de sine și control când susți o prezentare, trebuie să îți dai seama că același tip de atitudine poate fi mai puțin potrivită atunci când lucrezi doar cu un coleg sau o colegă.

2. Nu ai telefonul cu tine la ședințe

Știm cu toții că nu ar trebui să joci Candy Crush  în timp ce șeful vorbește, dar uneori aceste dispozitive ( telefon, tabletă ) sunt de folos în sala de conferințe. În astfel de situații nu știi când îți poate fi de ajutor o informație pe care o ai în telefonul sau tableta ta. Din acest motiv ține-le aproape.

3. Ești prea util/utilă

Dacă tu ești cel mereu dornic de a face ore suplimentare, ar putea fi timpul să te asiguri că tot acest efort are sens și e înțelept să faci asta. În astfel de sitații se întâmplă să mergi la cinci ședințe și, uneori, la sfârșitul celei de a cincea să nu-ți amintești ce ai zis că vei face în prima. Ai grijă să nu devii cineva pe care alții să nu se poată baza, cineva care nu poate fi promovat și care nu face ce trebuia să facă.
Sursa: www.huffingtonpost.com

Mai multe titluri categoria Business/Workplace

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *