3 jocuri de memorie

Kinder memory®
 O cutiuță cu 48 de cărți de joc ilustrate poate transforma o dup-amiază plictisitoare în familie într-un moment distractiv care se cere repetat ori de câte ori se ivește ocazia. Nelipsit din cutia de jucării ale copiilor Kinder Memory este un joc pentru mic și mare, fiind recomandat de la 4 până la 99 de ani.Kinder Memory antrenează atenția și capacitatea de memorare atât a celor mai mici cât și a celor mai mari dintre noi. Cu un număr de 24 de perechi care trebuie  găsite după ce s-au amestecat bine cărțile,  jocul se dovedeșste o adevărată cursă a ținerii de minte.Fiecare dintre jucători poate să îți dea o mână de ajutor prin întoarcerea cărții pe care o cauți atunci când îi vine rândul. 
Pentru cei mai mici, Mein Tierkinder-Memo este varianta potrivită pentru a învăța prin joacă. Cărțile cartonate conțin ilustrații cu diferite animale și puii lor.Micuții trebuie să găsească cărticelele care împreună reprezintă familia unei specii de animale. Astfel învăță despre că puii oilor lor sunt mielușeii și despre vaci că fac vițeluși. Aceleași cărți le oferă ocazia de a analiza mai atent însușirile animalelor  ilustrate. Puii crocodilului trebuie să semene foarte bine cu mama lor. De accea copii vor căuta, dacă nu cumva cunosc deja, reptilele mici și verzi. 
Pentru cei mai curajoși,  Memo-Turm Tübke ar putea fi provocarea ideală pentru a  pune la încercare răbdarea și spiritul de observație. Cutia conține 72 de cărți cu ilustrații inspirate din arta lui Nikutowski și asigură îndepărtarea rutinei zilnice și a plictiselii.

Jocurile Memory se dovedesc binevenite în orice moment din timpul liber invintând jucători indiferent de vârstă sa-și antreneze memoria.

 


Mai multe jocuri:

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: aralya

Loving person, people watcher & listener, german teacher, enjoys working @Books Express Write me an e-mail at bogdana@books-express.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *