3 cărţi de implantologie dentară

Peri-Implant Therapy for the Dental Hygienist: Clinical Guide to Maintenance and Disease Complications. Cartea este un ghid complet pentru istoria implantului, design prostetic şi selectarea pacienţilor, inclusiv sănătatea orală sistemică şi evaluarea riscurilor. Alte subiecte tratate sunt procedurile pre-operatorii, comunicarea cu pacienţii referitor la implanturi şi opţiuni inovative pentru asigurarea succesului implantului şi sănătatea generală a pacientului. Manualul acesta este un instrument de bază pentru stomatologii care vor să se dedice acestei ramuri a profesiei lor.

Contemporary Implant Dentistry. Acest manual este complet, foarte bine organizat şi acoperă fiecare aspect al implantului dentar în cele mai mici detalii. În această a treia ediţie, renumitul implantolog Carl E. Misch oferă cele mai bune sfaturi şi ghidaj cu privire la nenumăratele posibilităţi de plasare a implanturilor. Mai bine de 1000 ilustraţii color înfăţişează detalii ce ţin de implanturi, materiale auxiliare şi proceduri chirurgicale. Această a treia ediţie este o şansă pentru implantologi de a-şi rafina cunoştinţele şi de a avea rezultate clinice mai consistente şi previzibile.

Dental Implant Prosthetics. A doua ediţie a acestui manual este un ghid exhaustiv ce include cazuri clinice  simple, dar şi complexe, sfaturi despre cum pot fi aplicate cele mai noi descoperiri în domeniu, instrumente de diagnostic, plan de tratament, design de implanturi, materiale şi tehnici pentru a obţine rezultate superioare.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Ioana Ristea

Sunt curioasǎ şi-mi place sǎ învǎţ, îmi sunt dragi oamenii şi imperfecţiunile lor, cred în armonie interioarǎ şi încerc sǎ mǎ joc cât mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *