3 atlase de dermatologie

Clinical Dermatology, Fifth Edition. Acest manual a fost complet actualizat în această a cincea ediţie, autorii încurajând medicii, studenţii la medicină şi internii specializaţi în dermatologie să accepte provocarea de a diagnostica şi trata afecţiunile pielii. Manualul conţine mai mult de 400 de fotografii şi diagrame menite să ilustreze textul într-un mod plăcut şi antrenant. Cartea s-a dovedit a fi încă de la început un ghid accesibil pentru specialistul aflat la început de drum. Cititorii parcurg un fel de labirint, adică tocmai acea porţiune care se află între problema cu care pacientul vine la medic şi diagnosticul şi tratamentul acesteia. Această a cincea ediţie cuprinde noi capitole despre tratamentul non-invaziv şi dermatoscopie şi informaţii despre dermatologia cosmetică, cea chirurgicală şi dermatoze ale pielii non-caucaziene. Textul cărţii a fost actualizat pentru a fi la zi cu cele mai noi descoperiri din domeniul ştiinţei şi practicii dermatologiei.

Clinical Dermatology Trials 101. Manualul acesta este un ghid pentru efectuarea studiilor clinice în domeniul dermatologiei. El oferă informaţii despre toate etapele desfăşurării unor studii clinice de succes şi a fost scris special pentru dermatologii practicanţi şi din domeniul academic, pentru rezidenţii la dermatologie şi cercetători. Cartea îi ajută pe dermatologi să cunoscă toate aspectele referitoare la studiile clinice, de la obţinerea instrumentelor şi echipamentelor necesare, la îndeplinirea regulamentelor locale, federale şi internaţionale, sau angajarea şi formarea echipei pentru a avea un studiu clinic precis şi sigur. Clinical Dermatology Trials 101 este singurul ghid de acest fel de pe piaţă, disponibil dermatologilor. Bolile de piele afectează aproape 70% din populaţie, iar rata apariţiei de noi medicamente şi instrumente pentru uzul dermatologic creşte exponenţial. Astfel, există o nevoie imperioasă de a forma şi dezvolta secţii speciale pentru cercetarea dermatologică pentru a putea pune în aplicare toate descoperirile din domeniu.

Surgery of the Skin. Această carte este cea mai completă resursă în domeniul chirurgiei cosmetice disponibilă pe piaţă, care vă va ajuta să deprindeţi şi să stăpâniţi ultimele proceduri cosmetice şi medicale din domeniu. Scris din punctul de vedere al chirurgului, acest ghid medical oferă informaţii pas cu pas despre cele mai noi descoperiri din întreg spectrul chirurgiei dermatologice.

Author: Ioana Ristea

Sunt curioasǎ şi-mi place sǎ învǎţ, îmi sunt dragi oamenii şi imperfecţiunile lor, cred în armonie interioarǎ şi încerc sǎ mǎ joc cât mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *