24 cărți pentru fanii serialului “House of Cards”

There are two kinds of pain. The sort of pain that makes you strong, or useless pain. The sort of pain that’s only suffering. I have no patience for useless things.

Bazat pe cartea cu acelaşi nume a autorului Michael Dobbs, “House of Cards” este o dramă politică Americană, un serial în viziunea celui care a regizat “Alien 3“, “Seven” şi “Fight Club“.

Acţiunea se petrece, desigur, în Washington D.C. şi-l aduce în scenă pe Frank Underwood, un leader democrat. După ce noul preşedinte îi refuză numirea în postul de secretar de stat, acesta decide să se răzbune pe cei care l-au trădat. Frank şi soţia sa, Carrie Underwood, devin două personaje malefice, machiavelice, capabile de crimă, minciuni şi alte orori, numai pentru a obţine puterea de care au nevoie.

Dacă sunteţi fanii acestui serial, am pregătit pentru voi o listă de cărţi cu subiecte similare, cu personaje duplicitare, cu acţiune şi suspans. Ca într-un film.

Enjoy.

Articol inspirat de aici.займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Andreea Rau

Visez cu ochii deschişi. Citesc. Scriu. Cânt, atunci când nu mă aude nimeni. Sunt fericită, uneori. Vreau să evadez din realitate şi să-mi construiesc o lume imaginară, în care să pot trăi. Sunt ca tine. Un simplu om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *