21 de cărţi despre Sărbătoarea de Paşte pentru copilul tău

Noi, adulţii, simțim această sărbătoare prin ordine şi curăţenie în casă, pregătim repede-repede ceva bun de mâncare, iar dacă nu mai ţinem minte de la părinţii noştri cum se prepară drobul sau sărmăluţele, improvizăm. Oricum, până duminică, totul trebuie să fie pus în ordine, curăţat, şters de praf şi aşa mai departe. De asemenea, ne bucurăm de zilele libere în care nu lucrăm şi parcă ne pare rău că Paştele nu ţine mai mult. Eventual, cam două-trei săptămâni.

Ei bine, pentru copilul tău, Paştele este o sărbătoare în care se bucură de prezenţa familiei, de iubire şi veselie în casă, de prăjituri şi de joacă. Pentru el ți-am pregătit o serie de cărţi prin care poate descoperi şi alte aspecte ale acestei sărbători. Poveşti frumoase şi pline de imaginaţie, care vor încălzi inima copilului tău şi-i vor aduce zâmbetul pe buze. Ca apoi, până la anul, să aştepte cu nerăbdare această sărbătoare.

Să aveţi un Paste fericit şi liniştit.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Andreea Rau

Visez cu ochii deschişi. Citesc. Scriu. Cânt, atunci când nu mă aude nimeni. Sunt fericită, uneori. Vreau să evadez din realitate şi să-mi construiesc o lume imaginară, în care să pot trăi. Sunt ca tine. Un simplu om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *