20 de personalități care adoră papionul(2)

 

Aşa cum v-am promis, am revenit cu a doua și ultima parte a articolului,  cu alte 10 personalități care s-au afișat în public, purtând papion. Eu vă recomand să aveţi în dulap, printre sutele de accesorii, şi câte un papion. Merge purtat la absolut orice ţinută şi dă o notă uşor geeky și extrem de sexy, combinaţie picantă.

 

Steve Jobs

Tânărul care a renunțat la facultate a devenit cunoscut în 1984, când a prezentat primul Macintosh, purtând un papion verde. A dovedit că este un om care știe să profite de orice moment și să impresioneze prin stilul său, rămânând în vizorul publicului pentru mult timp.

Marlene Dietrich

“I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

Mereu provocatoare, Marlene a încălcat orice tabu despre sexualitatea și identitatea femeilor, îmbrăcându-se în ținute masculine, atât la studio, cât și în afara lui. Apariția în filmul “Morocco” din 1930 a rămas sub atenția multora pentru mult timp, Marlene purtând un frac, joben și papion. Tot în acest film, apare și o scenă în care aceasta sărută o femeie, un moment scandalos și glorios al Hollywood-ului.

Orville Redenbacher

Băiatul tocilar, care a crescut la fermă, a început să poarte papioane încă din liceu, dezvoltând o pasiune pentru acestea. Papionul a constituit un pas important și în cariera sa, accesoriul ajutându-l în dezvoltarea afacerii sale. Brandul său de popcorn a devenit astfel unul dintre cele mai recunoscute din America: “Orville Redenbacher’s Gourmet Popping Corn“.

 

Bela Lugosi ca “Dracula”

Papionul, pe care  actorul, Bela Lugosi, l-a purtat când a interpretat rolul lui Dracula, s-a vândut cu 7050$. Asta da faimă și bun gust!

Krusty the Klown

Cine cunoaște acest personaj faimos din “The Simpons”,  sigur i-a observat și papionul de un albastru azur, care a contribuit la întregirea ținutei ce l-a făcut cunoscut și îndrăgit.

Hercule Poirot

Detectivul belgian al Agathei Christie a fost interpretat de diverși bărbați mustăcioși de-a lungul timpului, dar papionul frumos aranjat a rămas la gâtul actorilor, în rolul lui Poirot, de fiecare dată. Şi de ce nu ar fi rămas, când se potrivește atât de bine personajului?


Jerry Lewis ca “The Nutty Professor’s Julius Kelp

Este imposibil, ca atunci când auzi de profesorul trăznit, să nu îți vină în minte imaginea bărbatului amuzant, Jerry Lewis, în rolul unui profesor hilar,stupid și zăpăcit din filmul “The nutty professor” , apărut în 1963, căruia nu îi poate lipsi, bineînțeles, papionul cu buline.

 

The Doctor

“Bow ties are cool.”

Actorul Matt Smith i-a creat o altă imagine Doctorului cunoscut de toate lumile din Univers. La cea de-a 11-a regenerare, Doctorul a prins gustul papioanelor, pe care le consideră foarte cool și în trend. Cine i se poate împotrivi, când îi vin atât de bine?

 

Stan Laurel

Nu putem uita de actorul, Stan Laurel, care, împreună cu Oliver Hardy, a alcătuit unul dintre cele mai comice cupluri din secolul al XX-lea.Papionul lui intră, bineînțeles, în discuție, fiind la fel de faimos ca actorul-personaj.

 

Karl Lagerfeld

Designerul este cunoscut pentru stilul său excentric și pompos din care nu poate lipsi un accesoriu de gât. Acesta obișnuiește să poarte anumite papioane extrem de fandosite, care ies în evidenţă și se potrivesc ținutei sale puse la punct.

 

Sursă articol:flavorwire.com

Author: Katia

Iubesc poezia, ador culorile și îmi place să împletesc într-un mod melodios cuvintele. Sunt pasionată de istorie și literatură și fac tot ce îmi stă în putință să fiu cât mai aproape de ele. Citatul care mă reprezintă este: "Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world."(A. Einstein)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *