20 de cărți pe care trebuie să le citești

….înainte de a vedea filmele in 2012, via ProCinema.ro

Anul 2012 aduce multe filme noi, adaptate după cărți cât se poate de surprinzătoare. Înainte de a apărea, vă recomandăm să aruncați o privire peste o parte din titluri, să le citiți  pe cele care vi se par cele mai interesante, iar apoi să vedeți dacă filmul se ridică la înălțimea așteptărilor.

One for the Money

de Janet Evanovich

După ce devine șomeră și proaspăt divorțată, Stephanie Plum se transformă într-un vânător de recompense, iar prima ei pradă, un fost polițist acuzat de crimă, se dovedește a fi primul ei iubit, de care încă se mai simte atrasă. Această misiune poate deveni extrem de periculoasă, mai ales pentru că Stephanie se confruntă cu un competitor căruia îi place să joace dur.

Benito Ramirez, este cunoscut pentru brutalitatea lui față de femei. Obsesia lui cu Stephanie aduce teroare și nesiguranță în viața ei. În cel mai rău caz, totul poate duce la crimă. În film, Katherine Heigl joacă rolul lui Stephanie Plum, iar Jason O’Mara cel al fostului ei iubit, Joe Morelli.

 

 

The Woman in Black
The Woman in Black

de Susan Hill

Acțiunea are loc în Angla Victoriană, iar Arthur Kipps, un avocat consultant din Londra, este convocat la Crythin Gifford pentru a participa la înmormântarea lui Alice Drablow și să pună la punct toate documentele înainte de a se întoarce în Londra. Aici o vede pentru prima data pe femeia în negru și devine impresionat de misterul care o înconjoară.

După înmormântare el ajunge la Eel Marsh House și vede din nou femeia. De asemenea, el aude sunetele terifiante ale unui adult și ale unui copil care se scufundă în nisipuri mișcătoare, cu tot cu cabrioletă. Femeia este o fantomă dornică de răzbunare. În film, Daniel Radcliffe este Arthur Kipp, iar Ciaran Hinds este Mr. Daily.

 

The Vow:  The True Events That Inspired the Movie
The Vow

de Kim si Krickett Carpenter

Viața pe care Kim și Krickitt Carpenter o știau s-a terminat pe data de 24 noiembrie 1993. La două luni de la căsătorie, un accident de mașină devastator a lăsat-o pe Krickitt cu leziuni la nivelul capului și o comă de câteva săptămâni. Cănd și-a revenit într-un final, ea nu știa cine era Kim. Femeia cu care el se căsătorise murise în accident.

Totuși, Kim și Krickitt s-au îndrăgostit din nou. Chiar dacă Kim a stat alături de Krickitt în cele mai grele momente pe care un soț și le poate imagina, el insistă: “I’m no hero. I made a vow”. The Vow este o poveste adevărată, acum ecranizată în filmul cu același nume, în care pot fi întâlniți actorii Rachel McAdams, Channing Tatum, Sam Neill și Jessica Lange.

Citește mai departe


1 thought on “20 de cărți pe care trebuie să le citești”

  1. I adore Stephanie Plum books. I have read almost every one of them right from number 1.
    The characters are hilarious. Ranger is hot. Lula is
    a dear. But lately I am beginning to think something new should happen in Stephanie’s
    life. Maybe she should get married?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *