101 Things to Buy Before You Die

Dacă una din pasiunile tale este shopping-ul sau dacă vrei doar să faci achizițiile cele mai eficente, nu ezita să consulți acest ghid de cumpărături – “101 Things to Buy Before You Die” – ce poate fi un consilier foarte util. Categoriile de produse incluse sunt foarte diverse, iar cartea este recomandată atât pentru femei cât și pentru bărbați. Aceasta oferă și locațiile (magazine americane și website-uri internaționale) de unde poți cumpăra produsele recomandate, precum și prețurile acestora.

Cei care iubesc să meargă la cumpărături cu siguranță au plecat de acasă cel puțin o dată cu intenția de a găsi ceva să cumpere și nu să cumpere ceva ce au nevoie. Un ghid de cumpărături online este întotdeauna foarte util, mai ales pentru cei care doresc și apreciază confortul, dar și produsele care nu se găsesc cu usurință în magazinele din oraș.  Maggie Davis și Charlotte Williamson, jurnaliste de lifestyle-monden pasionate de shopping, ne oferă un indispensabil ghid de cumpărături ce acoperă o paletă largă de produse, de la cașmir, candelabre, condimente, până la scutere, haine și accesorii. Cartea prezintă o inedită colecție de articole, alături de sfaturi utile și discuții despre subiecte precum: arta negocierii sau care ar fi lucrurile pe care fiecare domn ar trebui să le aibă în dulapul de la baie.

Maggie Davis de asemenea, scrie sub pseudonimul de “Katherine Deauxville” și “Maggie Daniels”, fiind câștigătoare a premiilor Lifetime Achievement Award și Reviewer’s Choice Awards.

Author: Denora

Amestec de culoare, de fantezie și rigoare, de fragilitate și forță, iubesc oamenii și cuvintele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *