101 sfaturi pentru studenții la Medicină

Ideea pentru această carte a luat naştere atunci când unul dintre studenţii la Medicină povestea că nu ştie ce să facă atunci când are mici pauze în programul de lucru sau de studiu. Momente în care şi-ar dori să facă ceva productiv, dar să nu fie de amploare, aceste momente fiind de scurtă durată.

Autorii cărţii “101 Things to Do with Spare Moments on the Ward” au venit cu idei ingenioase care să ajute studenţii la Medicină sau medicii rezidenţi (sau chiar asistentele) să profite de momentele libere şi să înveţe lucruri în plus despre meseria lor.

Dason Evans şi Nakul Patel sunt doi doctori ingenioşi care au colaborat cu studenţi, farmacişti, asistenţi medicali şi terapeuţi din 18 țări pentru a vă ajuta să ajungeţi cei mai buni în domeniul medical, mai ales dacă practicaţi această meserie sau doriţi să o faceţi în viitor.

Cartea este plină de sfaturi despre cum să vă autoevaluaţi, cum să vă îmbunătățiți capacităţile cognitive, ce vă ajută să aflaţi mai multe despre pacienţii voştri şi ce vă împiedică. În cuprinsul acesteia veţi identifica 10 secţiuni în care au fost structurate informațiile, pentru a fi mai ușor de urmărit:

Teaching, Testing and Learning – tehnici de memorare a informației, quizz-uri, e-learning

Clinical Communication – tehnici de ascultare, investigarea istoricului medical al pacientului

Physical Examination – examinare, identificare diagnostic

Practice Procedures – controlul infecțiilor, cunoașterea instrumentelor medicale

Prescribing – cunoașterea medicamentelor, erori umane în prescrierea acestora

Being Curious – cea mai buna prietenă a medicului: asistenta medicală; comunicarea

Data Interpretation

Getting Teaching– motivarea celor din jur să te ajute să învețiEffectiveness and Efficiency – automotivare, organizare și eficiențăOver to You

Pentru o bună organizare, se recomandă achiziţionarea unei agende în care vă puteţi nota observaţii şi idei apărute pe parcursul lecturii.

 

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Andreea Rau

Visez cu ochii deschişi. Citesc. Scriu. Cânt, atunci când nu mă aude nimeni. Sunt fericită, uneori. Vreau să evadez din realitate şi să-mi construiesc o lume imaginară, în care să pot trăi. Sunt ca tine. Un simplu om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *