10 Tehnologii Harry Potter

V-ați gândit vreodată cât de folositoare ne-ar fi unele tehnologii din cărțile și filmele Harry Potter? De la mașini zburătoare până la sisteme de alarmă portabile, tehnologia din seria Harry Potter este o ispită serioasă – să nu mai menționăm că este chiar un instigator la visatul în timpul zilei.

Deși șansa de a ne trăi fanteziile magice scade cu lansarea “Harry Potter & The Deathly Hallows Part 2”, noi totuși am alcătuit o listă a dorințelor, iar aici am ales cele mai bune piese ale tehnologiei magicienilor.

Quick Quote Quill

Această pană plutitoare care transcrie dictarea conversațiilor în timp ce voi ascultați. Gândiți-vă la ea ca un recorder digital care face în mod curtenitor transcrierea în locul vostru.Ideal pentru studenți.

Mașina zburătoare Anglia

Fiind produsul colecționarului Arthur Weasley, mașina este un mod de transportare hybrid foarte avantajos pentru fiecare dintre noi. Pe lângă abilitatea sa de a zbura, Anglia poate fi invizibilă…și mai mult: niciodată nu rămâne fără benzină.Ideal pentru întârziații cronici, navetiști și colecționarii de mașini.

Remembrall

Pentru oricine care a plecat vreodată de acasă fără cheie, noi oferim un Remembrall. O minge din sticlă umplută cu fum alb care se transform în roșu dacă ai uitat ceva, un Remembrall poate fi în același timp o binecuvântare și un blestem, având în vedere că nu-ți spune ce ai uitat.Ideal pentru cei împrăștiați și uituci.

Invisibility Cloak

Mantia legendară din seria Harry Potter a fost lăsată lui Harry de către tatăl lui și are puterea de a face nevazut orice acoperă. În mod normal nu ne-am face iluzii, însă, având în vedere  că știința este cu un pas mai aproape de dezvoltarea metamaterialelor, am putea fi mai aproape decât am crede de această mantie.Ideal pentru vedete, magicieni, bad hair days.

Weasley Family Clock

Molly Weasley, capul feminine al familiei roșcate a păstrat un ceas special cu nouă limbi aurii pentru fiecare membru al familiei. În locul orelor sunt locurile care se află cei dragi, inclusiv „acasă”, „muncă”, „călătorie”, „pierdut”, „spital”, „închisoare” și chiar „pericol de moarte”.Ideal pentru părinții paranoici.

Sneakoscope

Acesta este un sistem de alarmă portabil care te anunță când se apropie pericolul.Ideal pentru copii și cei din mediul urban.

Two-way mirror

Aceasta ar putea reinventa baby monitor. Camerele de supraveghere sunt scumpe, iar cele mai ieftine sunt prea massive. Oglindele pe două direcții, găsite în Potterverse, sunt folosite pentru comunicarea între doi deținători ai oglinzilor, iar aceștia se pot privy ca printr-o fereastră.Ideal pentru părinți și relațiile la distanță.

Portkeys

Deghizate în obiecte obișnuite, un portkey transport pe oricine îl atince către un anumit loc. Atât de simplu. Imaginați-va că ați elibera traficul aerian.Ideal pentru călători și pentru vacanțele cu familia.

Time Turner

Acest colier care îi permitea lui Hermione să călătorească în trecut ar fi de folos pentru oricine ar dori ca ziua să fie mai lungă. Și haideți să fim sinceri, cine nu ar vrea? Chiar daca vrei să realizezi ceva sau doar ai nevoie de mai multe ore de somn, un time turner ar fi minunat.Ideal pentru studenți și cei care muncesc prea mult.

Omnioculars

Omnioculars ar fi binoclul standard cu o îndoitură. Puneți-i la ochi pentru o privire cu un zoom mai mare pentru a te uita la evenimentul sportiv favorit. De asemenea, ai și niște opțiuni suplimentare: instant replay, slow motion și instant player ID.Ideal pentru spectatorii înțepeniți în ultimul rând.S-ar putea să vă placă și articolul despre J.K. Rowling

займ онлайн rusbankinfo.ru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *