Top 10 staruri din anii ’80: Unde sunt ei acum? (II)

Arnold Schwarzenegger a parasit industria filmului in 2003 cand a devenit guvernatorul statului California. A fost reales in 2006 si si-a incheiat mandatul in ianuarie 2011. Dupa ce a parasit biroul, a marturisit ca el si sotia sa de 25 de ani, Maria Shriver, vor divorta deoarece ea a descoperit existenta unui copil al lui Schwarzenegger avut cu menajera familiei. Schwarzenegger este dornic de a se intoarce in fata camerelor si este atras de cateva proiecte, inclusiv un western modern numit The Last Stand.

 

 

 


Steven Seagal. Starul filmelor Aikido a devenit cunoscut cu Above the Law si Hard to Kill si a continuat cu cateva succese de box office in anii ce au urmat. In anii 2000, a devenit regele filmelor care au aparut direct pe casete video sau DVD-uri. In 2009, a aparut in reality show-ul retelei A&E Steven Seagal: Lawman, film ce s-a concentrat pe actorul devenit deputat in Lousiana si care a doborat recorduri ale retelei de televiziune. Succesul show-ului i-a adus insa lui Seagal si unele probleme cu legea. S-a intors la filmele de actiune in 2010 ca personajul negativ din Machete.

Clint Eastwood. Starul din Dirty Harry si-a continuat munca de barbat dur in fata camerei pana recent in 2008, dar apoi a marturisit ca renunta si va continua sa munceasca numai in spatele camerei, ca regizor. El a condus filmele de succes (inclusiv la premiile Oscar) Unforgiven, Million Dollar Baby si Mystic River, ca si mai recentele Gran Torino, Invictus si Hereafter. El a devenit simbolul cel mai in varsta al Hollywood-ului, iar opera sa primeste in continuare importante premii cinematografice.

Sylvester Stallone. Dupa o serie de esecuri, Stallone s-a intors la cele mai succes francize de filme ale sale, scriind, regizand si interpretand in Rocky Balboa in 2006 si in Rambo in 2008. Ambele filme au avut un succes bunicel la incasari, determinandu-l pe Stallone sa fie scenarist, regizor si interpret principal intr-un nou film de actiune, care i-a reunit pe o parte din staturile filmelor de gen ale anilor ’80, oferindu-le acestora o a doua sansa. The Expendables, care i-a avut in centru pe Stallone, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Mickey Rourke, Jet Li si Bruce Willis, a avut un succes comercial international. The Expendables 2, care nu va fi scris sau regizat de Stallone, dar in care el va avea un rol, este in pregatiri pentru a fi lansat in 2012.

Mel Gibson. Dupa Braveheart, care i-a adus premiile Oscar pentru cel mai bun regizor si cel mai bun film, si dupa ce a regizat filmul autofinantat Passion of the Christ, Gibson s-a aflat in centrul unor drame personale. El a facut remarci antisemite ofiterului care l-a arestat in timp ce conducea baut in 2006. Apoi, in 2010, o convorbire pe care Gibson o avea cu mama copilului sau, Oksana Grigorieva, a aparut in presa, in care actorul a avut unele comentarii rasiste si sexiste. Gibson a aparut in filmul lui Jodie Foster din 2011 The Beaver, in rolul unui barbat cu personalitate multipla, care insa a avut incasari reduse.

Author: Jovi Ene

Editor, iubitor de carti si filme, Project Manager al Filme-carti.ro

1 thought on “Top 10 staruri din anii ’80: Unde sunt ei acum? (II)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *