10 idei de cadouri pentru iubitul tău

Vine Crăciunul și nu ai nici o idee de cadou pentru iubitul tău? Inspiră-te din lista noastră, cu siguranță vei găsi ceva pe gustul lui. Și dacă vrei să îl surprinzi cu adevărat, adaugă și un mic dar personalizat, poate chiar ceva făcut de tine.

1.“Fahrenheit 451” de Ray Bradbury

Dacă nu ai văzut în biblioteca iubitului tău această carte, dar știi sigur că filmul realizat după aceasta l-a impresionat, alege romanul lui Ray Bradbury, autor preferat de pasionații de literatură de știință și ficțiune. Cartea este un must-read, o ficțiune despre un viitor distopic în care umanitatea se îndepărtează de tot ce înseamnă valori culturale și spirituale prin arderea tuturor cărților. Însă nu toți oamenii pot fi condamnați la această înstrăinare interioară, un grup învățând pe de rost opere filozofice și literare.

2.“Deliverance” de James Dickey

Un roman bestseller cu o forță extraordinară, o poveste plină de tensiune și suspans despre lupta acerbă pentru supraviețuire și crunta sălbăticie.  Patru bărbați pleacă într-o excursie pe un râu din Georgia, se rătăcesc într-o sinistră pădure unde au parte de experiențe tulburătoare.

3.”Elephants on Acid” de Alex Boese

Pentru iubitul tău pasionat de știință și experimente științifice, iată o carte perfectă, plină de studii și curiozități bizare, unele dintre ele cu siguranță bântuind și prin mintea iscoditoare a iubitului tău.

4. “Game of Thrones” de George R. R. Martin

Dacă iubitul tău iubește seria “Game of Thrones”, cu acest “Game of Thrones 5-copy boxed set: A Song of Ice and Fire” ai găsit cadoul perfect.

5.”Women” de Charles Bukowski

Un roman savuros cu povești pline de trăiri pasionale, în care Bukowski cum ne-a obișnuit, nu se ascunde în spatele cuvintelor. Henry Chinaski (un alter ego al scriitorului) trăiește o viață liniară din anumite aspecte, dar foarte precipitată din altele.

6.”Halo 4: Prima Official Game Guide” de David Hodgson; Major League Gaming

Chiar dacă nu ești tu foarte încântată de faptul că iubitul tău petrece timp prețios în fața Xbox-ului său, de Crăciun arată-i cât de mult îl iubești, încât îi faci cadou chiar un ghid pentru unul din jocurile sale preferate: Halo (asta dacă știi ce joacă iubitul tău 🙂 ). Astfel, îl vei suprinde cu adevărat, mai ales ca Halo 4 este blockbuster-ul lansat pe data de 6 noiembrie.

7.”1001 Cars To Dream of Driving Before You Die” de Simon Heptinsall

Iubitorii de mașini vor adora această carte, pentru că vor descoperi povești interesante care stau în spatele celor mai faimoase branduri auto, povești despre oamenii care le-au proiectat, construit și condus.

8.”Headhunters” de Jo Nesbo

Un roman-thriller cu un ritm necruţător, foarte complex și captivant. Mai multe despre acesta, poți citi aici.

9. “The Universe In 100 Key Discoveries” de Giles Sparrow

O colecție surpinzătoare de imagini și eseuri despre cele mai importante descoperiri care ne ajută să înțelegem mai mult propria noastră planetă.

10. Family Guy – Something Something Something Dark Side (Limited Edition plus T-shirt and Collector Cards)

Acesta este un cadou special pentru iubitorii serialului animat “Family Guy”.

Author: Denora

Amestec de culoare, de fantezie și rigoare, de fragilitate și forță, iubesc oamenii și cuvintele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *