10 genii, din întreaga lume, cu IQ mai mare de 170

De-a lungul timpului s-au născut oameni, care datorită un IQ foarte ridicat au reuşit să-şi lase amprenta asupra lumii prin ceea ce au creat. Aceştia, prin serviciul pe care l-au adus omenirii, datorită descoperirilor făcute, au ramas în paginile istoriei.Iată câteva genii din toate timpurile:1.William James Sidis, care poate nu este foarte cunoscut lumii, dar acest om a avut cel mai mare IQ din toate timpurile. Un IQ de peste 250. La doar  11 ani intra la universitate, devenind cel mai tânăr student de la Harvard. Cunoştea 200 de limbi străine, fiind capabil să memoreze o limbă într-o singură zi. Din cauza unei astfel de capacităţi intelectuale, tânarul Sidis a fost un inadaptat şi un retras. Nu a avut prieteni şi nici nu şi-a întemeiat vreodată o familie. A părăsit casa părintească şi a plecat în exil.  A murit la 46 de ani, sărac şi alienat.2. Kim Ung Yong este unul din geniile aflate în viaţă. Este plasat în topul celor cu cel mai mare IQ, din toate timpurile, pe locul 2, având un IQ de 210. Este corean de origine. La vârsta de 3 ani putea citi în 4 limbi ( coreeană, engleză, japoneză şi germană ), iar la 7 ani a fost invitat la NASA. Şi-a dat doctoratul la Universitatea din Colorado, înainte de a împlini vârsta de 16 ani. Când s-a întors în ţara natala a mai obţinut un doctorat în inginerie civilă. În prezent lucrează la NASA.3. Christopher Michael Langan plasat pe locul 3 în topul celor cu cel mai mare IQ , realizat de Guinness Book,  are un IQ de 195. E al doilea american aflat pe locul acesta cu un coeficinet de inteligenţă atât de ridicat.4.Sir Isaac Newton a fost unul dintre cei mai inteligenţi oameni ai globului. Este cel care a descoperit legea gravitaţie. A fost fizician, matematician, astronom filozof naturalist născut în Anglia. Newton a avut un IQ de190.5. Marilyn Vos Savant, plasată pe locul al cincilea al geniilor lumii, în topul celor de la Guinness Book. Este scriitoare americană, având un IQ de 186.6. Pe locul 6 se află Leonardo Da Vinci. A fost un pictor faimos din Italia, dar şi-a petrecut cea mai mare parte a vieţii în Franţa.Da Vinci a avut un IQ de 180.

7. Johann Wolfgang von Goethe se află pe locul 7 în topul Guinness Book. Goethe este unul dintre cei mai prolifici scriitori ai literaturii germane. IQ-ul său era de 179.
 
 
8. Emanuel Swedenborg se află pe poziţia a opta în topul geniilor lumii.  A fost om de ştiinţă suedez. De asemenea, a fost şi un mistic creştin. Avea un IQ de 176.
 
9. Edmund Spenser, al 9-lea în topul geniilor, a fost un meşter englez. E faimos pentru lucrarea sa ” The Faerie Queene”. Avea un  IQ de 175.
 
10. Al 10-lea în top este  John Stuart Mill. Mill a fost un filosof britanic. Avea un IQ de 174.
 

займ онлайн rusbankinfo.ru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *