10 filme perfecte pentru cadoul de Sf. Nicolae

De la ediţii aniversare (”Breakfast at Tiffany’s,” ”Willy Wonka”) la colecţii interesante (”Harry Potter,” ”Toy Story”) până la serialele dvs. favorite (”Tinker Tailor Soldier Spy,” ”Band of Brothers”), în ultima lună au apărut DVD-uril sau Blu-ray-uri, care ar lua mintea tuturor. În continuare, ne-am gândit să vă prezentăm câteva dintre acestea. Unele ne-au luat ochii şi nouă, altele este posibil să vă satisfacă dorinţele unor cadouri pentru sărbătorile ce se apropie.

1.-“Memento” (10th Anniversary Special Edition). Pentru a revizita thrillerul de mare succes ce l-a afirmat pe regizorul Christopher Nolan, în această perioadă a apărut un Blu-ray pentru a 10-a ediţie aniversară, care conţine şi un comentariu asupra filmului aparţinând chiar regizorului.

2.-Harry Potter” Complete 8-Film Collection. Fanii care suferă acum pentru retragerea lui Potter odată cu apariţia ultimei părţi se pot mulţumi cu acest set, care acoperă întreaga poveste a lui Daniel Radcliffe în rolul micuţului vrăjitor. Un set care apare pentru prima dată pe DVD.

3. Tom Cruise Blu-ray Collection. Cu al patrulea film “Mission: Impossible” gata de lansare în cinematografe, când ar fi cel mai bun moment decât acum pentru a revedea cinci din cele mai bune filme ale sale — Collateral, Minority Report, War of the Worlds, Days of Thunder şi Top Gun? Până la lansarea colecţie, vă propunem unde de pe site-ul nostru: Trologia Misiune Imposibilă.

4.-Breakfast at Tiffany’s (50th Anniversary Edition) Blu-ray. Incredibila interpretare a lui Audrey Hepburn în rolul uşuraticei Holly Golightly are parte de o trasformare digitală pentru a 50-a aniversare… şi câteva bonusuri, inclusiv o privire asupra actriţei ca o întruchipare a bunului gust.

5.- Dragon Tattoo Trilogy: Extended Edition. În timp ce aşteptăm ca David Fincher să ecranizeze un alt roman al lui Stieg Larsson, ar fi bine să vizionaţi cum au fost ecranizate celelalte romane ale sale?

6.- Tinker Tailor Soldier Spy. Înainte ca opera de spionaj a lui John LeCarre “Cold War” să fi fost un film de la Hollywwod cu Gary Oldman în rolul principal, a existat un serial incredibil al lui BBC din anul 1979, cu Alex Guinness. Un film de urmarit, merită cu adevărat.

7.-Ben-Hur: 50th Anniversary Collector’s Edition. Epopeea biblică avându-l în rolul principal pe Charlton Heston este o întoarcere în epoca în care filmele erau în top dacă erau cu adevărat impresionante şi ca timp. Acest set de aniversare nu cuprinde doar clasicul lui William Wyler din 1959, ci şi versiunea mută din 1925 şi mai multe documentare.

8.-Toy Story trilogy. Având toate trei filmele lui Pixar pe Blu-ray într-un singur loc este principala atracţie a colecţiei. Şansa să le vedem pe toate în 3D este destul de mică.

9.-Pulp Fiction şi Jackie Brown pe Blu-ray. Două dintre cele mai interesante filme ale lui Quentin Tarantino au apărut pe Blu-ray. Multă lume (şi critici, şi spectatori) consideră de altfel că Pulp Fiction este cel mai bun film al anilor ’90.

10.-West Side Story: 50th Anniversary Edition. Această poveste de dragoste ce înfrânge timpul arată din ce în ce mai strălucitoare la aniversarea de 50 de ani: patru discuri pe Blu-ray, care include şi documentare importante despre un adevărat clasic american. Chiar dacă nu vă plac musicalurile, această realizare ar trebui să vă atragă aprecierea.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Jovi Ene

Editor, iubitor de carti si filme, Project Manager al Filme-carti.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *