10 cărți pe care le așteptăm în 2016

Știu că în perioada aceasta este plin peste tot de urări și dorințe, de planuri și inițiative, eu aș vrea în loc de urarea clasică să vă recomand acest clip video de la Ted.

Pentru mine a fost revelația începutului de an, mi-a adus cumva liniște în suflet și am aflat un nou „secret al fericirii”, de care sper să nu uit niciodată. Relațiile cu cei din jurul nostru sunt mai importante decât pot părea la prima vedere, iar dreptatea pe care credem că o dobândim în urma unui conflict ne lasă doar un sentiment temporar de liniște. Oamenii, relațiile autentice și calitatea lor pot contribui cu adevărat la ani în plus în viața noastră, la stare de bine de la sfârșitul zilei și mai ales la fericirea pe care o căutăm cu toții de ceva timp încoace.

 

În plus, anul acesta nu uitați să citiți mai mult, cu drag . Aici găsiți un top scurt, de 10 cărți pe care le așteptăm în 2016.

 

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *