10 cărți de business pe care să le citești până la 30 de ani

passionateIndiferent de pregătirea și calitățile noastre, cu toții am trecut printr-o perioadă de incertitudine referitoare la direcția profesională pe care dorim să o urmăm.

Este cumva de înțeles pentru generația noastră care simte că poate să facă mai mult, care își dorește să facă cu plăcere job-ul de zi cu zi și care înțelege că posibilitățile sunt nelimitate atâta timp cât știi ce carieră ți se potrivește. Și presiunea vine tocmai din direcția aceasta, că trebuie să știm ce ne dorim pentru a urmări și pune în aplicare visul.

Drumul descoperiri de sine nu este foarte complicat dacă ai răbdare, încredere și rămâi deschis la toate oportunitățile pe care le întâlnești în cale. Toate acestea le vei dobândi cu ușurință dacă urmezi firul pasiunilor tale. Hobby-urile și modul în care preferi să îți petreci timpul liber te vor ghida spre alegerea corectă a carierei care te va pasiona. Asta încercăm să facem și noi la Books Express, să te aducem mai aproape de pasiunile tale, să le descoperi dacă îți sunt necunoscute și să le faci cât mai mult loc în viața ta.

Cărțile de business și dezvoltare profesională te ajută să afli despre experiențele altora, te pun pe gânduri, îți lărgesc perspectivele si dezvoltă abilitățile. Plus că descoperi alte exemple de succes care te motivează să înveți mai mult.

Cele 10 cărți de business pe care să le citești până la 30 de ani:

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *