10 cărţi ce vor deveni filme anul acesta

A mai rămas aproape jumătate din 2015, dar Hollywood-ul nu se opreşte niciodată. Este indiscutabil că industria filmelor va creşte de la an la an pentru că oamenilor le plac poveştile. Şi dacă nu puteţi să citiţi cărţile respective, iată o listă cu filme adaptate după romane ce vor intra în cinematografe spre sfârşitul anului acesta sau la începutul celui următor.

Z for Zachariah de Robert C. O’Brien.

Despre ce e vorba: o poveste postapocaliptică despre ultima femeie de pe Pământ care îi întâlneşte pe ultimii doi bărbaţi de pe Pământ.

Filmul îi are în distribuţie pe: Margot Robbie, Chiwetel Ejiofor şi Chris Pine.

Data lansării: 21 august.

A Walk in the Woods de Bill Bryson

Despre ce e vorba: memoriile unui bărbat născut în Iowa care se întoarce în America după 20 de ani petrecuţi în Anglia ca să meargă pe Calea de drumeţie din Munţii Apalaşi.

Filmul îi are în distribuţie pe:  Robert Redford, Nick Nolte, and Nick Offerman.

Data lansării: 2 septembrie.

Maze Runner de James Dashner

Despre ce e vorba: un film pe care-l aştept cu sufletul la gură pentru că mi-a plăcut prima parte. Urmează încă un test pentru supravieţuitorii din Poiană.

Filmul îi are în distribuţie pe:  Dylan O’Brien, Kaya Scodelario şi Patricia Clarkson.

Data lansării: 18 septembrie.


Left for Dead
de Beck Weathers

Despre ce e vorba: o poveste adevărată, filmul urmăreşte escaladarea Everestului de către un grup de căţărători, dar nu toţi supravieţuiesc acestei încercări. Autorul a făcut parte din acest grup.

Filmul îi are în distribuţie pe:  Jake Gyllenhaal, Keira Knightley, Josh Brolin şi Sam Worthington.

Data lansării: 18 septembrie.

Black Mass de Dick Lehr şi Gerard O’Neill

Despre ce e vorba: Relaţia dintre şeful mafiei irlandeze din anii ’70, Whitey Bulger, cu prietenul său din copilărie, John Connolly, care lucrează pentru FBI.

Filmul îi are în distribuţie pe: Johnny Depp, Benedict Cumberbatch , Kevin Bacon şi Juno Temple.

Data lansării: 18 septembrie.

Mockingjay de Suzanne Collins

Despre ce e vorba: În această cea de-a treia carte a seriei Hunger Game, Katniss Everdeen luptă împotriva Capitolului corupt din interiorul Districtului 13.

Filmul îi are în distribuţie pe: Jennifer Lawrence, Elizabeth Banks, Josh Hutcherson, Natalie Dormer şi Woody Harrelson.

Data lansării: 20 noiembrie.

The Martian de Andy Weir

Despre ce e vorba: Astronautul Mark Watney rămâne izolat pe Marte şi trebuie să supravieţuiască de unul singur în timp ce NASA încearcă să-l salveze.

Filmul îi are în distribuţie pe: Matt Damon, Jessica Chastain, Kate Mara, Kristen Wiig.

Data lansării: 25 noiembrie.

In the Heart of the Sea de Nathaniel Philbrick

Despre ce e vorba: Cartea spune povestea navei Essex ce a fost scufundată de o balenă în 1819, iar echipajul a trebuit să rămână pe mare mai mult de 90 de zile.

Filmul îi are în distribuţie pe: Chris Hemsworth şi Cillian Murphy.

Data lansării: 11 decembrie.

The Secret Scripture de Sebastian Barry

Despre ce e vorba: O pacientă dintr-un spital de boli mentale, Roseanne McNulty, face o călătorie prin trecutul ei şi descoperă nişte amintiri neliniştitoare.

Filmul îi are în distribuţie pe: Rooney Mara şi Vanessa Redgrave vor juca varianta tânără şi în vârstă a Roseannei, iar dintre actorii în rolurile secundare amintim pe Erica Bana, Theo James şi Jeremy Irons.

Room de Emma Donoghue

Despre ce e vorba: un băiat de 5 ani creşte într-o mică baracă şi aceasta devine singura lume pe care el o cunoaşte pentru că mama lui îi ascunde adevărul: amândoi sunt ţinuţi ostatici.

Filmul îi are în distribuţie pe: Brie Larson şi Joan Allen.

Author: Ioana Ristea

Sunt curioasǎ şi-mi place sǎ învǎţ, îmi sunt dragi oamenii şi imperfecţiunile lor, cred în armonie interioarǎ şi încerc sǎ mǎ joc cât mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *