”i:Steve:The Book of Jobs” apare în 2012

Steve Jobs
 Reprezentanții Editurii Simon & Schuster au declarat că la începutul anului 2012 va apărea atât în librării, cât și în varianta de iBook biografia lui Steve Jobs.Aceasta se va intitula ”i:Steve:The Book of Jobs” și este scrisă de Walter Isaacson fost editor manager al revistei Time, celebru pentru biografiile sale despre Einstein și Benjamin Franklin.  Later edit: Cartea a apărut  pe 24. 10. 2011, la  scurt timp după moartea  lui Jobs, și se numește simplu ‘Steve  Jobs’ Va fi probabil cea mai bine vândută carte a anului 2011. Cartea este disponibilă la Books Expess în engleză, germană, franceză, spaniolă și italiană.  Vă stăm cu plăcere la dispoziție pentru mai multe detalii. Contactați-ne!


Isaacson a început să lucreze la carte din anul 2009, realizând de-a lungul timpului numeroase interviuri cu membrii familiei lui Steve Jobs, cu oamenii din firmă foarte apropiați, cu persoane care reprezintă concurența și nu în ultimul rând cu Steve Jobs însuși.

Einstein: His Life and Universe
Benjamin Franklin: An American Life
Astfel se pare că vom avea parte de o carte biografică foarte complexă, care dorește să expună publicului toate unghiurile ascunse ale unei persoane care, prin aportul său la Apple, a revoluționat industria de Computere și IT. Produsele lor s-au impus datorită soft-urilor dezvoltate, dar și design-ului unic.”Este combinația perfectă de subiect și autor și va fi cu siguranță o carte de referință despre unul dintre cei mai mari inovatori ai lumii, redactată într-un stil unic”, au mai declarat cei de la Editura Simon & Schuster. займ онлайн rusbankinfo.ru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *