Featured

Make a Wish. Concurs Harry Potter

Alohomora!

Harry-Potter-and-the-Cursed-Child-artwork

Acum că ușile închise ale poveștii s-au deschis sub puterea vrăjii și suntem cu toții pregătiți să reintrăm în minunatul univers Hogwarts putem să povestim în liniște despre noul titlu Harry Potter.

Prilej de nostalgie pentru toți fanii să regăsească titlurile dragi și răbdătoare pe rafturi, împreună cu cele mai dragi amintiri.

Nu a fost nevoie de nicio vrajă pentru a observa că Harry Potter and the Cursed Child este una dintre cele mai dorite cărți vara aceasta, iar noi punem la bătaie un exemplar pentru un vrăjitor norocos.

Premiul constă bineînțeles în cartea nou lansată, o vei primi chiar pe prima care ajunge la noi, după calculele noastre chiar pe 31 iulie, ziua lansării. În plus orice îți mai dorești din lista express creată sau încă un exemplar pentru prietenul tău cel mai bun. Continue reading “Make a Wish. Concurs Harry Potter”

Cărți online- Beyond Advertising: Creating Value Through All Customer Touchpoints

Relația între branduri, media și oameni se transformă în fiecare zi așa cum este explicat în Beyond Advertising: Creating Value Through All Customer Touchpoints, de Yoram (Jerry) Wind , Catharine Findiesen Hays, titlul ales pentru capitolul pe care îl vom parcurge împreună astăzi. Această carte îți oferă un ghid de urmat pentru adaptarea afacerii tale în mediul în continua schimbare.

beyond-advertising

Studiile de caz te pot ajuta să găsești sfaturi foarte bune precum:

 • Organizează și alocă resurse în funcție de nevoi, fără a uita de fiecare parte implicată;
 • Redefinește așteptările pentru a se alinia cu mediul în care operezi;
 • Oferă fiecărui stakeholder atenția cuvenită folosind standardul de conținut R.A.V.E.S.: relevant, actionable, valuable, exceptional și shareworthy.

Continue reading “Cărți online- Beyond Advertising: Creating Value Through All Customer Touchpoints”

Cărți online: Innovation and Entrepreneurship

O introducere foarte bună în antreprenoriat,  Innovation and Entrepreneurship 3rd Edition, de John Bessant , Joe Tidd este titlul ales pentru provocarea noastră de astăzi. Acest text te poate ajuta cu teorii și studii de caz din mediul de afaceri contemporan sintetizând oportunități din mediul public și privat fără a uita de tehnologie și modul în care dezvoltarea acesteia poate fi o unealtă potrivită ideilor tale antreprenoriale.

innovation-and-entrepreneurshipTextul poate fi integrat ca material de studiu pentru studenți, însă este un material potrivit acelora care doresc o vedere de ansamblu precisă despre evoluția ideilor în lumea contemporană ce pot transforma mediul de business într-unul sustenabil, organizat, inovator și atent la nevoile pieței actuale.
Continue reading “Cărți online: Innovation and Entrepreneurship”

Cărți online: The Impact Investor: Lessons in Leadership and Strategy for Collaborative Capitalism

Astăzi încercăm să intrăm în zona investițiilor care pot schimba cu adevărat lumea în The Impact Investor: Lessons in Leadership and Strategy for Collaborative Capitalism, de Cathy Clark , Jed Emerson , Ben Thornley . Acest titlu oferă detalii precise cu privire la modul în care fondurile financiare pot transforma cu adevărat lumea în care trăim. Detaliile discutate în paginile acestei cărți implică rolul investitorului, practici sanătoase care pot fi folosite pentru a garanta reușită și cum pot influența coordonatele geografice sau de clasă succesul pe care îl dorești.

1118860810

Această carte te poate ajuta în încercarea de a găsi modul în care investițiile tale pot avea un impact pozitiv oferindu-ți informații pentru:

 • Investitori: Demonstrează care dintre tipurile de investiții pot fi profitabile si impacta mediul într-un mod integral pozitiv;
 • Profesioniști din mediul financiar: Detalii despre strategii inovative de îmbunătățire a pieței și de a construi portofolii demne de prezentat clienților;
 • Fundații: Modalități de parteneriat care pot crește potențialul organizației;
 • Studenți: Studii de caz din mediul de afaceri pentru a demonstra definițiile și modelele enunțate;
 • Lideri: Sfaturi esențiale despre cum mediul de afaceri actual poate răspunde cerințelor milenialilor.

Continue reading “Cărți online: The Impact Investor: Lessons in Leadership and Strategy for Collaborative Capitalism”

July is magic: 9 motive pentru care să citești Harry Potter and the Cursed Child

Nu trece zi la Books Express în care să nu privim cu nerăbdare la calendarul care anunța câte zile mai sunt până la lansarea Harry Potter and the Cursed Child, și printre atât de multe obiecte dichisite care întregesc universul său, nu e de mirare că noaptea de 31 iulie va fi infuzată cu magia lecturii, în clubul internațional al iubitorilor seriei. Dar dacă nu sunteți încă convinși, am pregătit câteva motive pentru care poate dați o șanșă micuțului vrăjitor devenit acum mare.

nest-main-tablet copy

Iar dacă simțiți că orele de poțiuni ale lui Snape sau cele de vrăji încă vă ajută, folosiți-vă puterile și gândiți-vă la o dorință pe care v-ați dori să o vedeți împlinită. Avem un concurs minunat care a strâns foarte multe idei care ar avea nevoie doar de mișcarea potrivită din baghetă. Premiul este bineînțeles, un exemplar din Harry Potter and the Cursed Child și un cadou de pe lista voastră de dorințe.

Clubul de lectură încă vă poate primi cu brațele deschise, cartea este disponibilă pentru precomandă, și cred că ar trebui să iî dai o șansă pentru că:

 1. Este primul titlu Harry Potter după mai bine de 9 ani, de la Harry Potter and the Deathly Hallows, însă acțiunea se petrece la 19 ani după marea luptă de la Hogwarts. Dacă ai dorit vreodată să știi cum i-ar prinde postura de adulți și părinți pe Harry, Ginny, Ron și Hermione, vei descoperi totul în paginile acestui script.

HP_19932_Potter_FL Continue reading “July is magic: 9 motive pentru care să citești Harry Potter and the Cursed Child”

Cărți online- Problem Solving and Critical Thinking for Designers

Astăzi îți propunem să răsfoiești câteva pagini din Problem Solving and Critical Thinking for Designers, de Christine M. Piotrowski. Ambientul pe care îl creăm în fiecare zi este una dintre cele mai bune reprezentări ale personalității și nevoilor noastre, și indiferent de profesie, jonglatul cu idei din sfera amenajărilor interioare este un capitol pe care cu țoții îl parcurgem cel puțin o data de-a lungul vieții. Această carte este considerată un ghid complet pentru decision making în acest domeniu.

problem-solving-and-critical-thinking-for-designers (1)

O parte din subiectele acoperite de acest titlu sunt:

 • Proiectul și procesul complet de amenajare;
 • Comunicarea în echipă;
 • Întrebările potrivite pentru un asemenea demers;
 • Definirea aspectelor care pot întampina probleme și cum pot fi acestea rezolvate;
 • Decision making și negociere;
 • Etică și sustenabilitate.

Continue reading “Cărți online- Problem Solving and Critical Thinking for Designers”

Cărți online- The Consultant’s Handbook: A Practical Guide to Delivering High-value and Differentiated Services in a Competitive Marketplace

Piața serviciilor de consultanță este una foarte competitivă, iar cei care doresc să se facă remarcați trebuie să găsească cele mai interesante tehnici pentru a reuși, așa cum este prezentat și în The Consultant’s Handbook: A Practical Guide to Delivering High-value and Differentiated Services in a Competitive Marketplace, de Samir Parikh. Acest titlu îți prezintă abilitățile practice de care ai nevoie pentru a te prezenta eficient în fața posibililor clienți, indiferent de situație.

9781119106203.pdf

Ghidul practic conține:

 • Modul în care pot fi ințelese variabilele ce pot fi prezentate clienților pentru a-ți îmbunătăți performanțele;
 • Un set complet de de practici care pot fi implementate pentru obținerea de beneficii imediate.
 • O vedere de ansamblu asupra interacțiunilor zilnice din mediul de consultanță;
 • Sfaturi care să te ajute să implementezi noțiunile învățate.

Cărți online- International Management Behavior: Global and Sustainable Leadership

Problematica eticii în comportamentul managerului sau liderului este un subiect pe care îl abordăm în cele câteva pagini pe care ți le-am pregătit pentru astăzi din International Management Behavior: Global and Sustainable Leadership, de Henry W. Lane , Martha Maznevski. Acest text, ajuns la cea de-a șaptea ediție este considerat un material foarte bun atât pentru novici dar și pentru liderii experimentați oferind o imagine completă a managementului la nivel internațional. Provocările și oportunitățile pe care trebuie să le ia în considerare orice om interesat de acest domeniu includ: munca atât la nivel individual cât și organizațional, înțelegerea mediului global, și cum se poate administra forța de muncă diversă.

international-management-behavior

Bazat pe mai mult de 40 de ani de experiență, predare și cercetare, acest titlu te poate îndruma folosind un stil ușor de înțeles: alături de definiții și teorie se regăsesc exemple practice dintr-o varietate de domenii.  Autorii se concentrează pe cercetarea care livrează cele mai bune rezultate pentru managerii orientați spre succes.

Cărți online: Transitions at the Top: What Organizations Must Do to Make Sure New Leaders Succeed

Transitions at the Top: What Organizations Must Do to Make Sure New Leaders Succeed de Dan Ciampa , David L. Dotlich este un ghid plin de idei inovatoare care te poate ajuta sa navighezi spre orizontul încărcat de oportunități în momentul în care accepți un pot nou în compania în care activezi. O tranziție ușoară pe oceanul de schimbări ce caracterizează ceastă șansă este foarte importantă pentru pastrarea echilibrului în organizație dar și pentru verticalitatea unui nou lider, iar planificarea riguroasă și strategia bine gândită pot ajuta în acest proces.

Această carte îți oferă pachetul de principii specifice dar și acțiunile care au ajutat grupuri de executivi dar și personal proactiv din departamentul de resurse umane în tranziția spre nivelele superioare ale organigramei. Continuitatea este una din cheile care deschid încrederea pe care subalternii ajung să o capete pentru un conducător nou, iar sfaturile practice din cuprinsul acestei cărți te poate ajuta pe tot parcursul procesului.

transitions-at-the-top

Printre sfaturile regăsite in carte:

 • Păstrează un ton ușor de recunoscut în fața noilor colegi;
 • Concentrează-te pe pastrarea identității care a adus la creșterea companiei;
 • Implică toate departamentele ce te pot ajuta în procesul de tranziție, folosind idei și sfaturi de la colegii care au trecut prin aceeasi trecere;
 • Construiește o funație trainică pentru optimizarea noului post.

Cărți online- The Data Industry: The Business and Economics of Information and Big Data

Vă aducem azi câteva pagini din The Data Industry: The Business and Economics of Information and Big Data de Chunlei Tang care te poate introduce in industria datelor în zona economică. Această carte unește zona de econimie aplicata și știința datelor și îți permite să analizezi puterea datelor în interiorul companiei tale, cu ajutorul definirii complete a lanțului datelor și a enumerării modelelor folosite în dezvoltarea acestui segment.

the-data-industry

Acest titlu este destinat celor care vor să elucideze problemele legate de modul în cre pot fi folosite datele și te pot ajuta datorită:

 • Definițiilor complete din industria datelor formulate de din punct de vedere științific și statistic;
 • Numeroaselor exemple și studii de caz din diferite industrii și discipline;
 • Ghidului practic care poate ajuta statisticienii și antreprenorii.

July is magic: 16 cadouri inspirate pentru fanii Harry Potter

nest-main-tablet copyAșa cum știți, iulie este luna în care sărbătorim magia fiecărei zile, iar când ne despart doar 16 zile până la ziua in care vom continua povestea lui Harry Potter, trebuie să ne pregătim cum se cuvine. Rafturile inspirate de povestea sa găzduiesc cele mai interesante idei: de la ediții speciale, agende, seturi cu produse rupte din universul Hogwarts, dar și cărți de colorat. Producătorii și editorii din jurul lumii au reușit să găsească cei mai interesanți companioni pentru a sta alături de cărțile tale preferate.

Dacă nu știai deja, avem și un concurs simpatic, care îți poate aduce, pe lângă un exemplar din noul titlu: Harry Potter and the Cursed Child și unul dintre aceste produse care îți vor întregi colecția. Just make a wish!

 1. Seria Harry Potter în limba franceză

2. Harry Potter Colouring Book

Continue reading “July is magic: 16 cadouri inspirate pentru fanii Harry Potter”