Cărți online- Tao Te Ching

Închidem seria clasică Capstone cu o carte cu adevărat specială ce stă la baza Taoismului: Tao Te Ching. Ediție de colecție, aceasta subliniază modul în care a fost și este definit succesul personal.

tao-te-ching

Prefațată de Tom Butler-Bowdon, expert în dezvoltare personală modernă, această carte și capitolul pe care îl propunem azi îți oferă șansa de a descoperi câteva dintre tainele gândirii Taoiste pentru a obține o viață productivă și echilibrată.

citeste aici

Cărți online- The Science of Getting Rich: The Original Classic

Considerat a fi titlul original în domeniul construirii carierei și puterii de orice fel: emoționale și financiare, The Science of Getting Rich: The Original Classic de Wallace Wattles este un ghid concis care introduce idei care au stat la bazele puterii voinței în viața de zi cu zi.

the-science-of-getting-rich

Cele câteva pagini pe care le propunem azi te pot ajuta să descoperi cât de similare erau dorințele celor ce au trăit acum mai bine de 100 de ani cu dorințele omului modern și cum s-a construit ideea și dreptul individual la bunăstare și fericire.

citeste aici

Cărți online- The Republic

Continuăm colecția Capstone Classic cu un titlu care depășește orice așteptări, si care, în simplitatea sa reușește să se potriveasca în povestea și viața fiecărui om: The Republic de Plato. Text clasic, studiat de foarte mulți, acesta convinge prin dovezile de înțelepciune care au sfidat trecerea timpului.

413d919tcol

Despite being over 16 centuries old, The Republic still has much to say about what it means to live a good life today. On the surface the book lays out Plato s plan for a perfect society, but The Republic is also an extended metaphor for individual human potential. Plato s ideal state or society is characterized by wisdom, courage, self–discipline and justice; qualities that also motivate and shape a well–balanced person someone who is just or good.
citeste aici

Empowering Knowledge- Platforma pentru studenți Elsevier susține studiul inteligent

elsevier-svg Platforma Student Consult construită de editura Elsevier combină conținutul împreună cu posibilitatea de a studia cu ajutorul graficelor și schemelor, atât de necesare studenților la medicină. Aceștia oferă celor care folosesc uneltele online o șansă foarte bună de a câștiga un iPad și cărți din portofoliul editurii.

 

Student Consult permite studenților să:

  • descarce texte pe diferite tipuri de device ce pot fi folosite online și offline;
  • acceseze conținut multimedia: teste, podcast-uri sau video;
  • sincronizeze notițe In diferite medii de stocare pe care le pot folosi inclusiv în social media;
  • gestioneze o bibliotecă completă inter-disciplinară.

e-books-image

Titlurile editurii Elsevier pot fi cumpărate prin Books Express aici, iar rafturile pline de atlase medicale și cărți de specialitate- informație esențială studenților și profesorilor ce beneficiază de reduceri pot fi găsite aici.

Continue reading “Empowering Knowledge- Platforma pentru studenți Elsevier susține studiul inteligent”

Cărți online- The Wealth of Nations: The Economics Classic – A selected edition for the contemporary reader

Un titlu foarte cunoscut în lumea economiștilor, dar nu numai, The Wealth of Nations: The Economics Classic – A selected edition for the contemporary reader este o nouă abordare a textului devenit deja clasic, o fundație trainică pentru economia modernă.

wealth

“Adam Smith’s enormous authority resides, in the end, in the same property that we discover in Marx: not in any ideology, but in an effort to see to the bottom of things.”
–Robert L. Heilbroner
citeste aici

Cărți online- The Dream Cafe: Lessons in the Art of Radical Innovation

The Dream Cafe: Lessons in the Art of Radical Innovation de Duncan Bruce , Geoff Crook este startul perfect pentru această săptămână, o infuzie de arome și inspirație pentru a înveseli chiar și cea mai mohorâtă dimineață.

the-dream-cafe-test

“I enjoyed this book and think it works well as a volume of ideas and innovation wisdom” (Cambridge Business, July 2015)
citeste aici

Cărțile laureatului Nobel pentru Literatură 2016: Bob Dylan

O mare surpriză pentru toți pasionații de literatură, premiul Nobel de anul acesta revine lui Bob Dylan, ale cărui albume și cărți ne-au încantat întotdeauna cu melancolia și lumina fină desprinsă parcă din pozele alb-negru pe care le regăsești după ani și vise.

Bob DYLAN

Titluri care rezonează cu acordurile sale de chitară, acesta este cunoscut pentru lucrarea de ficțiune Tarantula(1971), autobiografia Chronicles-Volume 1 dar și cărțile care conțin versuri celebre: The Lyrics: Since 1962The Lyrics: 1961-2012Bob Dylan All the Songs: The Story Behind Every Track dar și cărți de artă: Face Value, Revisionist Art sau pentru copii: If Dogs Run Free, If not for you, Forever Young, Man gave names to all the animals.

În limba română, titlurile acestuia sunt în portofoliul editurii Humanitas, traduse de Mircea Cărtărescu.

 

Cărți online- Cognitive Behaviour Therapy: Your route out of perfectionism, self–sabotage and other everyday habits with CBT

Pentru toți cei care s-au gândit la bazele terapiei și cum fenomenul de dezvoltare pesonală conține aspecte care nu sunt bine explicate din punct de vedere psihologic, am pregătit un titlu foarte interesant în provocarea noastră, Cognitive Behaviour Therapy: Your route out of perfectionism, self–sabotage and other everyday habits with CBT de Avy Joseph.

cognitive

Cognitive Behaviour Therapy(CBT) te poate ajuta să găsești câteva dintre aspectele cele mai întâlnite în strategiile de dezvoltare personală pentru o înțelegere cât mai bună a termenilor atât de răspândiți.
citeste aici

Cărți online- Black Hole Focus: How Intelligent People Can Create a Powerful Purpose for Their Lives

Black Hole Focus: How Intelligent People Can Create a Powerful Purpose for Their Lives de Isaiah Hankel este un titlu foarte interesant depre productivitate și cât de important este un mediu și o carieră în care investești pasiune pentruo viață plină de satisfacție și bucurii.  black-hole

“Would it not be strange if a universe without purpose accidentally created humans who are so obsessed with purpose?

“…an absurdly motivating book.”A.J. Jacobs, New York Times bestselling author
citeste aici

Empowering Knowledge- Elsevier: Articole și resurse online ale laureaților Nobel pentru Medicină, Chimie, Fizică și Economie

A scientist lives with all reality. There is nothing better. To know reality is to accept it, and eventually to love it.

Așa încep cei de la Elsevier elogiul adus celor care au câștigat premiile Nobel anul acesta, pentru care oferă resurse online gratuit din portofoliul editurii:

Premiul Nobel pentru Medicină: Prof. Yoshinori Ohsumi

ohsumi_postcardYoshinori Ohsumi – selection of top-cited papers published by Elsevier

Continue reading “Empowering Knowledge- Elsevier: Articole și resurse online ale laureaților Nobel pentru Medicină, Chimie, Fizică și Economie”