Cantitate/Preț
Produs

Bela Bartok contra celui de-al Treilea Reich (BIBLIOTECA POLIROM.Proza XXI)

De (autor) Traducere de Angela Martin</span>
Notă GoodReads:
ro Limba Română Carte Paperback – 2012
Traducere din limba spaniola de Angela Martin
 
Romanul lui Espmark este o imagine a contrastelor: fascism si libertate, arta si uniforme, integritatea umana aflata la limitele rezonabilului. Kjell Espmark atinge coardele dramei si ale comediei umane intr-o carte tulburatoare despre viata unui artist european confruntat cu ororile celui de-al Doilea Razboi Mondial.
 
„Adormind in compartimentul sau din trenul cu care traversa intunericul tarii aflate sub stapinirea cizmelor militare, Bartok a avut un vis. Un vis atit de intens, incit a reusit sa intreaca realitatea, ca forta si stralucire. Un vis pe care il rememoreaza, punct cu punct, incercind sa-i desluseasca intelesul.” (Kjell Espmark)
 
Bela Bartok contra celui de-al Treilea Reich este un tur de forta, cerind nu numai pricepere scriitoriceasca, ci si spiritul unui istoric, psiholog, muzicolog, umanist, umorist si satirist. Espmark este un desa-virsit purtator de cuvint pentru valorile civilizatiei, iar aceasta explorare, bine argumentata si amplu orchestrata, a mintii protagonistului este aproape ca o partitura muzicala, asa cum ar fi putut-o compune Bartok insusi.” (Swedish Book Review)
Citește tot Restrânge

Din seria BIBLIOTECA POLIROM.Proza XXI

Preț: 000 lei


Preț estimativ în valută:
$ £

Disponibilitate incertă

Doresc să fiu notificat când acest titlu va fi disponibil:

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9789734624416
ISBN-10: 9734624415
Pagini: 152
Dimensiuni: 106 x 180 mm
Editura: Polirom
Seria BIBLIOTECA POLIROM.Proza XXI