Cantitate/Preț
Produs

Abilităţi de comunicare. Ediţia a II-a (Seria Allan & Barbara Pease)

De (autor) , Traducere de Sanda Aronescu
Notă GoodReads:
ro Limba Română Carte Paperback – 2013

Să spunem că, prin mâna ­destinului (sau din proprie voință), ați ajuns într‑un context social (sau profesional) complet nefamiliar. Vă doriți din toată inima înțelegere, acceptare, afirmare, succes, recunoaștere… Oricum l-ați numi, pentru obiectivul acesta aveți nevoie de același lucru: abilități de comunicare.

 

Îi admirați pe cei care par să aibă un talent natural de a se „apropia“ de interlocutori și vă spuneți în gând că au charisma, iar aceasta e un dar de la Dumnezeu.

 

 

Fiți siguri că Dumnezeu i-a dat același dar întregii specii. Însă, în cazul oame­nilor influenți, e un dar îndelung exersat – până când devine o a doua natură.

 

 

 

 

 

Această carte bestseller a soților Pease vă arată: cum să faceți o primă impresie bună și durabilă, cum să captați atenția celorlalți, cum să-i convingeți să vă adopte ideile și… cum să faceți astfel încât, la sfârșit, să nu le rămână un gust amar.

 

 

Allan și Barbara Pease vă spun tot ce trebuie să știți. Citiți fiecare detaliu și aplicați-l în situații reale, până când vă apropiați de perfecțiune.

 

 

Veți constata că ușile care, altădată, păreau pe veci ferecate… acum vi se deschid în față.

 

 

 

 

 

Allan şi Barbara Pease sunt cei mai de success autori ai Australiei. Cărţile lor inspiră cititorii şi susţin dezvoltarea personală şi organizaţională a multor oameni, de pe tot cuprinsul globului.

 

 

Allan Pease este un expert recunoscut pe plan internaţional, fiind supranumit „Mr. Body Language“ de aproape 40 de ani, de când a apărut prima sa carte referitoare la limbajul trupului, care a devenit un bestseller cu vânzări de mai multe milioane de dolari, ajungând să fie considerată „biblia comunicării“ pentru organizaţiile din lumea întreagă.

 

 

Seminariile, cărţile, casetele video, programele audio, emisiunile TV şi sesiunile de consiliere pentru îmbunătăţirea imaginii personale pe care le oferă Allan Pease sunt aşteptate şi urmărite cu interes de toată lumea, începând de la întreprinzători în afaceri, manageri de top şi politicieni, până la prezentatori TV, persoane cu rang nobiliar şi vedete rock. Iar sistemul de vânzări şi de comunicare pe care el l-a creat a ajutat nenumărate firme să crească — de la înfiinţare până la statutul de companie multinaţională.

 

 

Barbara Pease este CEO al celebrei companii Pease International Pty Ltd., care oferă programe video, cursuri de instruire şi seminarii pentru firme şi pentru instituţii guvernamentale din întreaga lume.

 

 

 

 

Citește tot Restrânge

Preț: 1734 lei

Puncte Express: 26

Preț estimativ în valută:
347 394$ 302£

Carte disponibilă

Livrare express 26-28 februarie

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9786065885950
ISBN-10: 6065885959
Pagini: 104
Dimensiuni: 130 x 200 mm
Editura: Curtea Veche
Seria Seria Allan & Barbara Pease


Recenzii

Allan Și Barbara Pease,
cei mai renumiți experți în limbajul trupului!
Cărți traduse în 54 de limbi

 

„Una dintre cele mai pragmatice și mai convingătoare cărți scrise vreodată, despre cum să-i înțelegi pe oamenii cu care interacționezi în viață. Cartea vă oferă un avantaj incredibil în orice relație.“
Brian Tracy
Autorul cărții Schimbând gândirea, îți schimbi viața