Blog•  Cum cumpăr?•  FAQ•  Contact•  Afiliere•  021 569.72.76  •  0735 531.939  •  0744 325.215  
Login  sau   Log In | Înregistrare
Citeşte! Află mai mult. 7.436.031 cărţi.
Toate produsele
 • Toate produsele
 • Engleză
 • Germană
 • Română
 • Spaniolă
 • Franceză
 • Italiană
 • Olandeză
09
Jan
2013

Filmele anului 2013-top 25

loading...

Noul an, 2013, se anunţă unul tumultuos în materie de cinematografie. Cu toţii am văzut trailere, poze de la filmări, interviuri cu regizori şi actori, numai ca să ne facem aşteptarea ceva mai uşor de suportat. Acum, această aşteptare aproape a luat sfârşit.Pregătiţi popcornul, luaţi-vă prietenii şi fuga la cinema. Ne aşteaptă nişte filme de mari proporţii(sau cel puţin aste ne promit regizorii). Noi suntem cei mai buni critici şi noi vom da verdictul în final.

1. Texas Chainsaw 3D-4.01.2013

De parcă filmele de groază nu stârnesc suficientă spaimă văzute 2D. Cine va avea curaj, să se ducă să îl vadă 3D pentru un grad mai mare de înfricoşare. Regizorul filmului “Takers”(2010), John Luessenhop, revine cu un film ce promite să ridice părul de pe cap. Noi vă dorim un stomac tare şi un prieten aproape.Trailer aici.

 

2.A Haunted House-11.01.2013

Nu părăsim încă spectrul groazei, dar încet, încet ne îndepărtăm. Regizorul Mihael Tiddes, am putea spune începător în ale filmului, speră să dea lovitura cu acest film care combină scenele amuzante cu cele înspăimântătoare. În rolul principal revine binecunoscutul Marlon Wayans din Scary Movie, White Chicks, Norbit.

Malcom şi Keisha se mută în casa la care au visat dintotdeauna, dar descoperă că nu sunt singurii rezidenţi. În momentul în care partenera sa începe să fie posedată de un demon, Malcom cheamă o serie de personaje care mai de care pentru a o scăpa pe aceasta de spirit. De aici, au loc tot felul de întâmplări hazlii care vor stârni hohote de râs(sau cel puţin asta speră producătorii).Trailer aici.

3. Hansel and Gretel Witch Hunters-1.02.2013

Regizorul norvegian Tommy Wirkola revine cu un film ce continuă o poveste clasică. Hansel şi Gretel formează o echipă formidabilă de vânători de recompense care vânează vrăjitoare pentru a le ucide. În rolurile principale îi avem pe Jeremy Renner(frumuşelul Hawkeye) şi pe Gemma Arterton(Tamina din Prince of Persia).Trailer aici.

 

 

 

4.Beautiful creatures-15.02.2013

 

Se anunţă a fi un film cu binecunoscutele personaje supranaturale: vrăjitoare, demoni, incubus şi nu numai. O adaptare după romanele lui Kami Garcia şi Margaret Stohl “Caster Chronicles”, de la regizorul P.S. I love you şi Freedom Writers..  O peliculă pentru adolescenţi şi visători care îi aduce în rolurile principale pe Emmy Rossum, Emma Thompson, Jeremy Irons, Alden Ehrenreich. Trailer aici.

 

 

  5. Snitch-22.02.2013

Aşa cum ne-a obişnuit, Dwayne Johnson revine într-un rol hardcore într-un film de acţiune, cu droguri, înscenări şi sacrificii.Povestea unui tată care luptă din răsputeri să îşi salveze fiul. Trailer aici.

 

  6.Warm Bodies-1.03.2013

O poveste de dragoste atipică şi imposibilă chiar şi pentru un film: un zombie şi o persoană…vie? Ei da, se anunţă a fi un film care sfidează şi legile fizicii şi pe cele ale religiei. Avem una bucată tânăr frumos, dar mort şi una bucată tânără frumoasă, dar vie. Cum ai putea ca femeie, ba nu, ca om cu puls, să te îndrăgosteşti de cineva mort, dar care, aparent are sentimente? Cu vampirii ne-am obişnuit, să ne aşteptam că acest film să fie primul din multele care vor urma cu tema iubirii dintre un corp rece şi unul cald? Regizorul filmului 50/50, Jonathan Levine, revine cu acest film care îi are în rolurile principale pe Nicholas Hoult, Teresa Palmer, Rob Corddry şi John Malkovich. Nici nu ştim la ce să ne aşteptam. Trailer aici.

7. Oz:the great and powerful-8.03.2013

Începutul. Povestea lui Oscar Diggs, magicianul din Oz, cum a ajuns el pe acest tărâm magic, cum s-a făcut cunoscut. Filmul e adaptarea romanului lui L. Frank Baum “The wonderful wizard of Oz” sub regia lui Sam Raimi în care îi vom revedea pe Rachel Wiesz, Mila Kunis, James Franco, Michelle Williams. Trailer aici.

 

8.Jack and the Giant Slayer-22.03.2013

Inspirat din binecunoscuta poveste, filmul este un modern fairytale în care pacea dintre oameni şi uriaşi este ameninţată. De la producătorul executiv al serialul de excepţie House M.D. Bryan Singer nu ne putem aştepta la ceva mai prejos. Să sperăm că nu ne va dezamăgi. În rolurile principale îi avem pe Nicholas Hoult, Ewan McGregor  şi Stanley Tucci. Trailer aici.

9. The Croods-22.03.2013

Cum filmele de animaţie nu puteau lipsi, în martie vom vedea la cinema o familie preistorică, prima chiar, care se hotărăşte să facă o călătorie într-o lume fantastică. Personajele vor trece prin multe întâmplări care le vor apropia şi mai mult. Vom asculta vocile lui Nicolas Cage, Ryan Reynolds, Emma Stone, Catherine Keener. Trailer aici.

 

 

10. The Host-29.03.2013

După romanul lui Stephenie Meyer, regizorul Andrew Niccol redă pe marile ecrane povestea lui Melanie Stryder căreia îi este injectat un parazit extraterestru cu care formează o legătură şi scopul aceluia încetează să mai fie cucerirea pământului. În rolurile principale îi avem pe Saoirse Ronan, Diane Kruger, Max Irons. Trailer aici.

11.Oblivion-12.04.2013

O poveste Sci-fi ce-l aduce în rol principal pe Tom Cruise ca Jack Harper, acţiunea localizată pe Pământ, a cărui suprafaţă  a suferit distrugeri în masă după un război nimicitor cu extratereştrii Scavs. Regizorul Joseph Kosinski promite un film care să îmbine aventura, misterul şi ştiinţa care ne va ţine captivaţi. Trailer aici.

 

 

12. Scary Movie 5-12.04.2013

Cum seria nu putea lua sfârşit, de data aceasta ii avem ca protagonişti pe Charlie Sheen, Lindsay Lohan, Ashely Tisdale într-o nouă bătălie amuzantă cu demoni. Trailer aici.

13. Iron Man 3-3.05.2013

Ne-am săturat de Robert Downey Jr.? Nici vorbă. Noul film se anunţă la fel de palpitant ca primele două. O nouă misiune pentru omul de fier. Trailer aici.

 

 

 

14. The Great Gatsby-10.05.2013

Filmul despre care s-a tot vorbit, va fi ecranizat după romanul lui F. Scott Fitzgerald. Pelicula promite să ne încânte simţul vizual aducându-ne actori excepţionali ca Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan si Tobey Maguire. Trailer aici.

 

 

 

15. Star Trek Into darkness-17.05.2013

Încă un film dintr-o serie epică. Îl revedem pe Zachary Quinto(Heroes) în rolul lui Spock şi pe Chris Pine în cel al căpitanului Kirk. Să ne aşteptăm la un film plin de acţiune?Noi zicem să da. Vedeţi un trailer aici.

 

 

 

16. Epic-24.05.2013

De la creatorii Ice Age nu ne putem aştepta la ceva mai prejos de AWESOME. Povestea unei adolescente care este teleportată într-o pădure unde are loc confruntarea dintre bine şi rău. Vocile sunt redate de Amanda Seyfried, Josh Hutcherson, Beyonce Knowles. Trailer aici.

17.Man of Steel-21.06.2013

Un alt film cu şi despre Superman sub regia lui Zack Snyder, în rolul principal este de data aceasta Henry Cavill(The Tudors) alături de Russell Crowe şi Amy Adams. Ce ar putea aduce nou acest film? Trailer aici.

 

 

 

18.The Lone Ranger-3.07.2013

Ei da, abia aşteptam încă un film cu Johnny Depp, să îl vedem şi în alte roluri. Regizorul piraţilor, Gore Verbinski, ne tratează acum cu povestea unui luptător nativ american care caută dreptate. Noi ne-am uita  chiar dacă povestea nu ar fi interesantă, deşi slabe şanse. Doar e J.D, nu? Vă urăm vizionare plăcută. Trailer aici.

19.The Wolverine-26.07.2013

Încă un film cu supereroi şi încă unul bun. În acest film, Wolverine face o călătorie în Japonia pentru a se antrena în lupte cu un samurai. Sperăm să fie ceva incitant. Avem un alt regizor, dar acelaşi actor în rolul principal: Hugh Jackman. Nu exista încă un trailer, dar puteţi afla mai multe informaţii de aici.

 

20.Percy Jackson: Sea of monsters-16.08.2013

Tânărul fiu al lui Poseidon se întoarce, sub regia lui Thor Freudenthal. Percy, jucat tot de Logan Lerman, pleacă împreună cu prietenii săi spre Marea Monştrilor pentru a găsi Lâna de Aur. Plecăm şi noi într-o aventură împreună cu ei, una în care sperăm să ne simţim bine.

21.The Mortal Instruments:City of Bones-23.08.2013

Adaptat după romanul Cassandrei Clare, regizorul filmului Karate Kid, Harald Zwart, ne aduce într-o lume în care mişună demonii şi cele mai întunecate secrete. Este povestea unei fete a cărei mamă a fost răpită de un demon şi în călătoria acesteia de a o salva descoperă că nu este cine se credea, ieşind la iveală adevăruri despre trecutul ei şi despre legăturile ei de sânge. Noi zicem că este încă un film despre adolescenţi. Vă lăsăm şi pe voi să vă daţi cu părerea după vizionarea acestuia. Trailer aici.

22.The Seventh Son-18.10.2013

Cine a citit cărţile lui Joseph Delaney, cele 11 romane din Cronicile Wardstone, aştepta cu nerăbdare să apară şi filmele adaptate. Acum au această ocazie. Regizorul Sergey Bodrov oferă această posibilitate, de a vedea pe marile ecrane tânărul vrăjitor, ucenicul, şi de a urmări firul epic al romanelor.Sperăm că şi filmul să fie la fel de bun precum cărţile. În rolurile principale îi avem pe Julianne Moore, Jeff Bridges, Ben Barnes.

23. Thor, The Dark World-8.11.2013

Povestea zeului fulgerului continuă şi promite să ne lase cu gura căscată, cel puţin când apar Chris Hermsworth şi Natalie Portman pe ecrane. Să sperăm că sequelul va fi la fel de bun, poate mai bun ca primul film. Din păcate, nu a apărut încă un trailer, dar aici aveţi câteva imagini de la filmări. Enjoy.

24.The Hunger Games:Catching Fire-22.11.2013

Sequelul nu este regizat de aceeaşi persoană care s-a ocupat de primul, Gary Ross, dar asta nu înseamnă că filmul nu se va ridica la nivelul aşteptărilor noastre. O vom revedea pe Jennifer Lawrence în rolul lui Katniss şi pe Josh Hutcherson în rolul lui Peeta. Noi vă recomandăm să citiţi şi cărţile. Găsiţi o listă aici.

 

25.The Hobbit:The Desolation of the Smaug-13.12.2013

Povestea lui Bilbo continuă, aventurile sale se desfăşoară în continuare alături de Gandalf, Kili, Fili. Nu există încă un trailer, dar pentru cine nu mai are răbdare şi nu a citit încă cărţile, găsiţi aici o listă de unde le puteţi achiziţiona.

 

Aceasta este lista noastră de filme, le considerăm noi, bune. Se anunţă un an frumos, plin de noutăţi şi actori tineri şi bine pregătiţi.

Filmele anului 2013-top 25, 4.4 out of 5 based on 7 ratings

Despre

Iubesc poezia, ador culorile şi îmi place să împletesc într-un mod melodios cuvintele. Sunt pasionată de istorie şi literatură şi fac tot ce îmi stă în putinţă să fiu cât mai aproape de ele. Citatul care mă reprezintă este: "Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world."(A. Einstein)

One single comment

 1. Monica says:

  Toate sunt de vazut, insa eu am doar unele pe care trebuie sa le vad neaparat. Precum: Hansel and Gretel, Beautiful creatures, Warm Bodies, Oz, The Host, Iron Man, The Wolverine, The Mortal Instruments si Thor.
  PS: Un mare like de la mine pentru: “În rolurile principale îi avem pe Jeremy Renner(frumuşelul Hawkeye)”.

  loading...

Post a comment

Christmas Boutique 2015
Reduceri şi oferte

Newsletter

Înscrie-te la newsletterul tău personalizat şi primeste 10% discount la următoarea comandăSprijina Books-Express

Libraria Books Express. Cele mai multe carti in limba engleza, cea mai sigura si rapida livrare!
Accepted payment methods: cash on delivery, wire transfer, VISA, Mastercard, Paypal (ePayment)
Sunt acceptate carduri cu plata în rate fără dobândă: Card Avantaj până la 6 rate şi StarBT până la 9 rate