Blog•  Cum cumpăr?•  FAQ•  Contact•  Afiliere•  021 569.72.76  •  0735 531.939  •  0744 325.215  
Login  sau   Log In | Înregistrare
Citeşte! Află mai mult. 7.673.672 cărţi.
Toate produsele
 • Toate produsele
 • Engleză
 • Germană
 • Română
 • Spaniolă
 • Franceză
 • Italiană
22
Apr
2013

Cadouri handmade de la Iepuraşul de Paşte

loading...

Mai sunt două săptămâni până la Paşte şi trebuie să ne gândim foarte bine ce planuri ne facem pentru a ne bucura de acele zile sfinte. În articolul “Masa de Paşte” v-am recomandat câţiva paşi pentru a organiza o petrecere cu tematică pascală. De la această petrecere nu poate lipsi Iepuraşul de Paşte a cărui îndatorire este aceea de a aduce daruri. Dacă vreţi ca invitaţii voştri să se bucure de ceva inedit şi original, vă recomand să realizaţi singuri câteva obiecte handmade pe care să le puteţi oferi în dar. Începeţi prin a vă face o listă cu invitaţi şi gândiţi-vă ce s-ar potrivi să faceţi, atât pentru persoanele mai în vârstă, cât şi pentru copii. Eu am găsit 5 idei de cadouri foarte drăguţe şi specifice sărbătorii pe care vi le împărtăşesc.

1.Fortune Egg

Deşi nu este un cadou în adevăratul sens la cuvântului, acest ou cu mesaj-surpriză nu ar trebui să lipsească de la o petrecere. Faceţi cât mai multe şi le puneţi într-un coşuleţ pe masă, iar fiecare invitat poate lua unul şi citi mesajul compus de voi. Cum se fac aceste ouă? Foarte simplu. În primul rând trebuie să goliţi ouăle. Faceţi două găuri mici la capete şi lăsaţi să se scurgă interiorul. Trebuie să aveţi răbdare. Puteţi sufla printr-o găurică ca să iasă pe cealaltă parte, dar aveţi grijă să nu spargeţi coaja. Când s-a golit, lăsaţi coaja să se usuce. Între timp, pregătiţi bileţele pe care să scrieţi diverse mesaje. Pictaţi apoi ouăle cum vreţi şi lăsaţi-le la uscat. Când sunt gata, rulaţi bileţele şi introduceţi-le prin găurele.

2. Bunny Finger Puppets

Copiii o să adore aceste păpuşele, mai ales dacă sunt colorate într-un mod haios. Ca materiale aveţi nevoie de fetru colorat şi alb, aţa colorată de cusut, aţă groasă din lână, foarfeci şi un şablon iepure. Începeţi prin a pune şablonul peste fetru şi decupaţi 4 forme, două albe şi două roz, verde, galben, orice altă culoare pe care vreţi să o aibă iepuraşii. Apoi trebuie sa îi coaseţi pe margine, sa le faceţi ochi, nas, mustăţi şi din lână faceţi un pom-pom care va fi coada.

3.Pernuţe în formă de miel

Cine nu ar vrea să stea confortabil? Bucuraţi-vă invitaţii cu nişte pernuţe haioase şi comode care au şi un aspect fizic foarte drăguţ. Ca să faceţi astfel de pernuţe vă trebuie bucăţi mari de fetru alb, ciocolată şi culoarea pielii, aţa de cusut în aceleaşi nuanţe, vată din bumbac pentru umplutură şi un şablon miel. După ce aţi trasat pe fetru forma mielului, începeţi să decupaţi picioruşele, faţa şi urechile din fetru ciocolatiu, iar corpul poate fi alb sau culoarea pielii. Când coaseţi cele două părţi ale corpului, lăsaţi un loc necusut pentru introducerea vatei.

4. Ornamente din ouă înflorate

Vă spusesem în articolul trecut că în unele ţări se practică împodobitul pomilor cu ouă colorate, din diverse materiale. Ca să faceţi nişte ouă ornate cu flori aveţi nevoie de polistiren în formă ovală(îl puteţi manevra voi sau cred că se găseşte şi la magazine de artizanat), flori mici, bolduri cu perle la capăt, panglici pentru agăţat, pistol de lipit. Începeţi prin a introduce bolduri în floricele apoi în ouăle din polistiren până când se suprapun, iar la sfârşit lipiţi o panglică pentru a atârna oul în copac. Ar trebui să arate cam aşa.

 

5. Gentuţă pentru ouă

Dacă puneţi în aplicare jocul de căutat ouă, vă trebuie o gentuţă în care să puneţi ouăle. Dacă mai arată şi super drăguţ, va fi un cadou reuşit pentru invitaţi. Pentru astfel de obiect vă trebuie fetru din lână, colorat, panglici la fel de colorate, aţă şi diverse alte ornamente pe care vreţi să le puneţi pe gentuţă. Nu trebuie decât să coaseţi şi o să vă iasă cam aşa.

 

Cadouri handmade de la Iepuraşul de Paşte, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Despre

Iubesc poezia, ador culorile şi îmi place să împletesc într-un mod melodios cuvintele. Sunt pasionată de istorie şi literatură şi fac tot ce îmi stă în putinţă să fiu cât mai aproape de ele. Citatul care mă reprezintă este: "Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world."(A. Einstein)

One single comment

 1. Melissa says:

  Eu am facut o scrisore pentru iepurasul de paste!

  loading...

Post a comment

Reduceri si oferte

Reduceri şi oferte

Newsletter

Înscrie-te la newsletterul tău personalizat şi primeste 10% discount la următoarea comandăCariere

Cariere Books-Express

Sprijina Books-Express

Libraria Books Express. Cele mai multe carti in limba engleza, cea mai sigura si rapida livrare!
Accepted payment methods: cash on delivery, wire transfer, VISA, Mastercard, Paypal (ePayment)
Sunt acceptate carduri cu plata în rate fără dobândă: Card Avantaj până la 6 rate şi StarBT până la 9 rate

Vezi întreaga istorie Produse văzute recent

Democracy in the European Union: Towards the Emergence of a Public SphereGra Dolina 1Determinant factors of unexplained ante partum stillbirthsTheorie Sozialpädagogik und Sozialpflege. LehrbuchThe Mathematics of HarmonyNilgün Iki Türkün ÖlümüNew 2011 World Dual Calendar (Main Religions) by Mikhail PetinHydroponicsCoastal Environments and Global ChangeOne Evening in Paris